Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een pakketpolis is een combinatie van meerdere verzekeringspolissen. Een ander woord voor pakketpolis is combinatiepolis. Een pakketpolis is administratief gezien een handige keuze voor consumenten aangezien facturatie, betaling en communicatie omtrent meerdere soorten dekking met één verzekeraar binnen dezelfde polis worden geregeld.

Vergelijk pakketpolissen

Als inkoopcollectief biedt Vereniging de Vastelastenbond pakketpolissen aan. Wij nodigen u uit deze polissen te vergelijken met uw individuele polissen of pakketpolis, om te kijken of er een besparing te realiseren is door over te stappen naar een nieuwe pakketpolis via de Vastelastenbond. Wilt u dit liever niet zelf doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Vragen over pakketpolis?

Ook voor al uw vragen over uw pakketpolis of het vergelijken van verzekeringen helpen wij u uiteraard graag verder via telefoonnummer 040-7200200. Wij horen graag van u!