Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een polis is binnen de verzekeringsbergrippen te omschrijven als het document waarbinnen de gehele verzekering wordt vastgelegd en is als het ware te vergelijken met een verzekeringscontract. Een ander woord voor polis is assurantiebewijs.

U kunt bij de inhoud van een polis onder meer denken aan verzekeringsvoorwaarden, bijzondere voorwaarden en natuurlijk het polisblad. De polis wordt officieel ondertekend door uw verzekeringsmaatschappij.

Vergelijk polissen

Wilt u uw polis vergelijken met de polissen die Vereniging de Vastelastenbond aanbiedt met collectieve korting? Pak dan uw huidige polis erbij en bekijk onze polissen.

Heeft u nog geen polis, en/of wilt u persoonlijke hulp bij het vergelijken van de verschillende beschikbare polissen? Bel ons dan via 040-7200200 of mail via het contactformulier.

Vragen over uw polis?

Ook voor vragen over polissen in het algemeen of andere verzekeringsvragen bent u bij ons aan het juiste adres. Via bovenstaande contactgegevens horen wij graag van u!