Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een polisblad is onderdeel van uw verzekeringspolis, en bevat de specifiek voor u geldende informatie aangaande de betreffende polis. U kunt hierbij denken aan uw klantnummer, het polisnummer en uw persoonlijke gegevens.

Vragen over uw polisblad?

Als u vragen heeft over polisbladen in het algemeen dan beantwoorden wij deze graag voor u. U kunt de Vastelastenbond medewerkers bereiken via het contactformulier.

Als u vragen heeft over uw persoonlijke polisblad, dan raden wij u aan in eerste instantie contact op te nemen met uw eigen verzekeraar. Mocht uw vraag niet spoedig genoeg en/of niet naar tevredenheid worden afgehandeld, neem dan via bovenstaand contactformulier contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Als belangenbehartiger voor consumenten kennen wij uw rechten en helpen wij u graag vrijblijvend aan tips en handig advies.