Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Premie is de term die verzekeraars gebruiken om het bedrag dat u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks aan uw verzekeraar betaald om zodoende aanspraak te kunnen maken op uitbetaling in geval van het voordoen van in de polis omschreven omstandigheden/calamiteiten.

Vergelijk premie verzekeringen

De premie die u betaalt aan uw verzekeraar, is die hoog of laag, of juist precies goed? Kunt u besparen op uw huidige premie(s) zonder in te leveren op service en voorwaarden? Terechte vragen die steeds meer bewuste consumenten zichzelf stellen.

Via Vereniging de Vastelastenbond vergelijkt u daarom eenvoudig de premies die wij aanbieden - met collectieve korting uiteraard - met de premies die u nu betaalt. Begin met vergelijken!

Vragen over premie verzekeringen?

Ook voor al uw vragen over de premies voor zorgverzekeringen, woonverzekeringen, autoverzekeringen en andere verzekeringspremies bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-7200200 en het contactformulier.