Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekeringspolis die men afsluit om recht te hebben op juridische hulp in geval van in de specifieke polis omschreven omstandigheden, geschillen en/of voorvallen. U kunt hierbij denken aan proceskosten, kosten voor advocatuur en andere specialistische juridische bijstand.

Vergelijk rechtsbijstandsverzekering

Heeft u momenteel een rechtsbijstandsverzekering waar u ontevreden over bent, of wilt u gewoon weten of er eventueel geld te besparen is t.o.v. uw huidige polis? Bekijk dan de rechtsbijstandverzekering van Vereniging de Vastelastenbond en vergelijk de voorwaarde en premie eenvoudig met de uwe en/of met andere offertes voor rechtsbijstandsverzekeringen die u heeft ontvangen.

Vragen over rechtsbijstandsverzekering

Ook voor al uw algemene vragen of opmerkingen over rechtsbijstandsverzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dus gerust contact met ons op via 040-7200200 of het contactformulier.