Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een verzekeringsadviseur is een persoon die tegen betaling adviseert en bemiddelt omtrent verzekeringen en het innen van vergoedingen bij verzekeraars. Een verzekeringsadviseur wordt ook wel assurantie tussenpersoon of verzekeringsagent genoemd.

Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod in het leven geroepen. Sindsdien zijn adviseurs rechtstreeks in dienst bij hun klanten en worden ze ook rechtstreeks door hun klanten betaald. Vóór 1-1-2013 werd de verzekeringsadviseur betaald vanuit de premies die over polissen werden betaald, wat stukken minder transparant was voor consumenten dan het in de huidige situatie is

Verzekeringen zonder adviseur

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit u verzekeringen af zonder tussenkomst van een adviseur, en dat scheelt in de kosten! Bekijk en vergelijk het aanbod aan verzekeringen en stap vertrouwd over op voordeligere verzekeringen.