Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Verzekeringsvoorwaarden zijn onderdeel van de verzekeringspolis, ofwel het verzekeringscontract dat u aangaat met een verzekeraar voor de afdekking van risico's. In de verzekeringsvoorwaarden worden de handelswijzen omschreven met betrekking tot onder meer:

  • Betalingswijze van de premie

  • De ingangsdatum van de polis

  • De beëindigingsvoorwaarden

  • De schade-afhandelingsprocedures

  • Uitsluitingen en overige randvoorwaarden

Vergelijk verzekeringsvoorwaarden

Als u overweegt over te stappen naar een nieuwe verzekeringspolis en/of verzekeraar, vergelijk dan niet alleen de premie maar ook de verzekeringsvoorwaarden. Zo weet u zeker dat u niet alleen minder gaat betalen, maar kunt u ook inschatten of de voorwaarden beter óf juist minder gunstig zijn voor uw persoonlijke situatie. Zo voorkomt u verwarring en weet u waar u aan toe bent als u overstapt van verzekering.

Vragen over verzekeringsvoorwaarden

Neem voor al uw vragen over uw huidige verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden ten eerste contact op met het betreffende verzekeringsbedrijf. Komt u er niet naar tevredenheid uit, of duurt het te lang voor u antwoord heeft? Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u.