Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een WA-verzekering is een verzekering die schade dekt die wordt veroorzaakt door uzelf, uw voertuigen, uw huisdieren, gezinsleden en/of eigendom. Een WA-verzekering is in Nederland verplicht voor alle mottorrijtuigbestuurders zoals brommerrijders en autorijders. Voor particulieren die geen motorrijtuigen besturen betreft een WA-polis een zogenaamde particuliere WA-verzekering, die niet verplicht is.

Vergelijk WA-verzekering

Vergelijk de premie van uw huidige WA-verzekering eenvoudig met de lage premie die de Vastelastenbond aanbiedt voor WA-verzekeringen. Bekijk de premies, vergelijk de voorwaarden en stap vertrouwd over op een collectief voordelige WA-verzekering.

Vragen over WA-verzekering?

Voor al uw vragen over uw huidige WA-verzekering adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende verzekeraar. Heeft u vragen over WA-verzekeringen in het algemeen of de WA-verzekeringen die de Vastelastenbond aanbiedt met collectieve korting? Bel ons dan gerust via 040-7200200 of mail ons via het contactformulier.