Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een woonverzekering is een combinatieverzekering ofwel pakketpolis, waarbinnen de verzekeringen die risico's met betrekking tot wonen dekken. Onder een woonverzekering vallen vaak een opstalverzekering en inboedelverzekering, met daarbij soms een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA).

Woonverzekeringen vergelijken

Ook via Vereniging de Vastelastenbond kunt u voordelige woonverzekeringen afsluiten. Zowel individuele opstalverzekeringen, inboedelverzekeringen en WA-verzekeringen als woonverzekeringen in een pakket met combinaties van de hiervoor genoemde verzekeringen zijn beschikbaar voor onze gratis leden.

Vergelijk dus nu uw huidige polissen met de woonverzekeringen van de Vastelastenbond, en begin direct met besparen op uw verzekeringen, zonder daarbij in te leveren op service en voorwaarden.

Vragen over woonverzekeringen?

Ook voor al uw vragen over woonverzekeringen kunt u zich richten tot Vereniging de Vastelastenbond. Wij helpen u graag verder, dus neem contact met ons op.