Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

De Vastelastenbond

Omdat de Vastelastenbond als inkoop collectief en belangen behartiger een unieke positie inneemt binnen de vaste lasten aanbieders in Nederland ontstaan er voordelen waar geen andere energie leverancier of internet provider aan kan tippen.
Wanneer u via de Vastelastenbond gaat overstappen van energie leverancier en/of switcht van provider voor internet, tv en bellen, wordt van begin tot eind de gehele overstap verzorgd – inclusief opzegging oude leverancier bij energie contracten, bij internet adviseren wij u dit zelf te doen –, gelden onze collectief uitonderhandelde lage vaste energie tarieven en uitstekende voorwaarden voor alle energie contracten en internet, tv en bellen contracten.

Overstappen van energie leverancier of switchen internet provider is kortom werkelijk zeer eenvoudig, voordelig en stressvrij wanneer u het doet via Vereniging de Vastelastenbond. U kiest via de heldere berekenmodule energie en de berelemtool heel eenvoudig voor het product dat qua tarief en looptijd past bij uw jaarlijks energie verbruik en persoonlijke wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor vergelijken en afsluiten internet, tv en bellen contracten.

Nadat u uw keuze hebt gemaakt meldt u zich met een druk op de knop aan voor het energie contract of internet en/of tv en bellen contract van uw keuze. De Vastelastenbond gaat vervolgens de gehele overstap van begin tot eind voor u verzorgen zodat u zonder stress uw voordeel kunt behalen.

Afsluiten energie leverancier

Afsluiten van energie leverancier via de Vastelastenbond levert u direct financieel voordeel op. De relatief nieuwe Nederlandse energie aanbieders met wie de Vastlastenbond samenwerkt kunnen door slim in te kopen en strak geregisseerde bedrijfsvoering zeer lage energie tarieven aanbieden. In elk geval stukken lager dan de dan de traditionele Nederlanders energie aanbieders, als u nog niet eerder bent overgestapt van energie leverancier valt er dus sowieso te besparen op uw energie rekening. Via de Vastelastenbond geniet u van korting bovenop de toch al lage tarieven van de samenwerkingspartners. Maar er zijn meer voordelen aan het afsluiten van diverse contracten via de Vastelastenbond.

Ook op het gebied van service is het in de meeste gevallen de moeite waard om over te stappen van energie leverancier. Niet alle nieuwe – noch de traditionele – energieleveranciers hebben hun klacht afhandeling, klantenservice en communicatie op het peil waarop de Vastelastenbond opereert. Wij treden op als uw klantenservice. Met onze parate kennis van de energie markt blijft geen vraag onbeantwoord.
Naast collectieve korting bieden wij dus excellente service en complete, heldere informatie aan onze leden.

De Vastelastenbond verzorgt voor u de gehele overstap van energie leverancier:
Zodra wij uw aanvraag ontvangen melden wij u aan bij de energie leverancier van uw keuze.
De leverancier neemt per e-mail contact met u op om uw contractskeuze te bevestigen en uw klantnummer te melden
Via uw netbeheerder wordt uw voorgaande leverancier op de hoogte gesteld van de datum van stopzetting energie levering / start nieuwe energie leverancier
U geeft t.z.t. uw beginmeterstanden door aan uw nieuwe leverancier. De oude leverancier houdt deze beginmeterstanden aan als eindmeterstand, waarna uw eindafrekening na ongeveer 6 weken zal worden verstuurd

Afsluiten internet abonnement

Ook voor het afsluiten van internet tv en bellen contracten bij diverse providers biedt de Vastelastenbond de ideale service en lage prijzen die men inmiddels van ons gewend is. Vergelijk internet en tv prijzen voordat u uw internet abonnement afsluit via de Vastelastenbond. Kies uw contract en de Vastelastenbond meldt u aan en staat u bij tijdens de overstap. Wij bewaken ook voor u de einddatum van het contract en bieden u ruim op tijd een nieuw aanbieding.

Kies ten slotte voor extra opties zoals bijvoobeeld een hard disk recorder, extra tv zender pakketten en/of programma gemist. Bekijk en vergelijk het internet aanbod.