Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

ACM waarschuwt voor louche abonnementen

Zaterdag 10 september 2016 14:33Margot Boesveld

 

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor louche abonnementen op voordeelsites, winacties en zogenaamd voordelige reisjes. Bij ConsuWijzer, het consumentenloket van de ACM, zijn de afgelopen maanden veel meldingen binnengekomen over opdringerige verkopers.

De verkopers benaderen consumenten meestal telefonisch of via internet, vaak onder het voorwendsel van een prijs of een unieke aanbieding.
Het voordeel valt vaak tegen en de vrijblijvende aanbieding blijkt in werkelijkheid een abonnement. Opzeggen van het abonnement is bovendien lastig. Twee weken geleden greep de ACM in bij de aanbieder van vakantie-abonnementen Spotreis.eu. Honderden klanten die een jaarabonnement van 200 euro aangesmeerd hadden gekregen, hoeven dat door de interventie niet meer te betalen. De reisagent is gestopt met de misleidende verkoopmethoden.

De ACM adviseert consumenten niet overhaast in te stemmen met aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. U kunt zich beroepen op uw wettelijke bedenktijd. Ook kan bij telefonische verkoop binnen veertien dagen altijd een abonnement schriftelijk worden opgezegd.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over