Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Dalende benzineprijs betekent goedkoper tanken!

Vrijdag 22 januari 2016 12:21Margot Boesveld

 

Automobilisten profiteren van de alsmaar dalende olieprijzen. De benzineprijs aan de Nederlandse pomp ligt nu al op het laagste niveau in jaren!

De landelijke adviesprijs voor een liter Euro95 bedraagt inmiddels 1,52 euro. Bij sommige pompen betalen consumenten niet meer dan 1,30 euro. En voor een vat ruwe olie moet op de markt nu een kleine 28 dollar neergeteld worden. Bij een olieprijs van 10 dollar is de consument bij zijn tankbeurt waarschijnlijk nog maar 1,32 euro per liter kwijt. Voor goedkope pompen, waar weinig tot geen marge gerekend wordt, betekent dit dat de literprijs in theorie richting de 1,10 euro kan gaan.

Vooruitzichten 2016

De vooruitzichten voor de automobilist zijn vooralsnog goed. De meeste kenners denken dat de olieprijzen nog wel even blijven dalen. Het overaanbod aan olie op de markt dreigt alleen maar groter te worden, nu ook Iran weer op grote schaal mag gaan exporteren. In 2015 konden autorijders in Nederland ook al ruim 100 euro besparen op brandstofprijzen, vergeleken met het jaar ervoor. Deze lijn lijkt zich in 2016 voort te zetten. De prijs voor benzine en diesel ligt op dit moment meer dan 15 cent lager dan het gemiddelde van vorig jaar.

Een lage olieprijs betekent ook een lage energieprijs

Het is voor veel consumenten dus voordelig om ook het energiecontract weer onder de loep te nemen. Door het vastzetten van een lage prijs, bent u de komende jaren voorzien van lage kosten. 

Profiteer ook van de lage energieprijs!

  Start met besparen
 

 

Gerelateerde artikelen

Olieprijs op laagste niveau sinds 11 jaar

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over