Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Duurzame energie minder gewild

Vrijdag 01 december 2017 09:30Margot Boesveld

Investeren in duurzame energie is voor bijna de helft van de Nederlanders financieel niet mogelijk. Onderzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat wijst dit uit. Dit is een slecht teken voor de duurzaamheid in Nederland.

Het enthousiasme over duurzame energie is ook gedaald. In 2015 was 57 procent geïnteresseerd in duurzame energie en nu nog maar slechts 52 procent. Het verlagen van de energierekening is voor veel consumenten belangrijker dan te kiezen voor groene energie uit eigen land. Deze trend lijkt zich de komende jaren door te zetten door de steeds verder stijgende energiebelastingen

Bijna 70 procent van de Nederlanders ziet vooral een taak weggelegd voor de Rijksoverheid. Minder dan de helft van de mensen ziet ook een taak voor zichzelf weggelegd. Het bouwen van windmolens en zonneparken wordt dan ook door meer mensen gesteund dan in 2015. Ballast Nedam geeft het goede voorbeeld door het oprichten van het bedrijf Ballast Nedam Renewables. Dit onderdeel gaat zich richten op wind- en zonne-energie. 

Vanavond bespreekt de Tweede Kamer de duurzame energie belasting waarmee de verduurzaming van de energie wordt gefinancierd. 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over