Greenchoice beste energieleverancier 2015
Vrijdag 10 juli 2015 12:51:46

De Consumentenbond heeft Greenchoice uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland vanwege de goede service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Extra bijzonder is dat het de eerste keer is dat de Consumentenbond de 12 grootste energieleveranciers op drie fronten tegelijk onderzoekt: een klanttevredenheidsenquête, een mysteryshoppingonderzoek en een duurzaamheidsonderzoek. 

Vereniging de Vastelastenbond kiest al langer voor groene energie van Greenchoice. Niet alleen de scherpe prijs voor onze leden, maar ook de klantvriendelijkheid en de voorwaarden van een energieleverancier zijn voor de Vereniging weegpunten om Greenchoice aan te bieden. 
Gaat u net als onze leden voor de ‘Beste uit de test’? Regel dan direct uw energie bij Greenchoice via de Vastelastenbond o fvraag een vrijblijvende offerte aan! 

 

 

Herkenning resultaten

Vereniging de Vastelastenbond herkent zich in de resultaten van het onderzoek. De Vastelastenbond merkt al enige jaren dat de traditionele energieleveranciers zoals Nuon en Essent het door de toenemende concurrentie druk steeds lastiger krijgen. Ook ontvangt Vereniging de Vastelastenbond veel klanten over energieleverancier OXXIO, daar contact opnemen met deze partij door veel oxxio klanten als moeilijk wordt ervaren. NLE, Delta en Nuon bieden ook geen duurzame energie aan. NLE levert elektraiciteit dat is opgewekt door waterkracht. Essent en Nuon leveren elektriciteit dat is opgewekt in kolen -en gascentrales, dus ook niet duurzaam. Meer over groene energie, lees verder. 

Regel uw energie bij Greenchoice. Groene energie én extra korting via de Vastelastenbond.Of bekijk de tarieven van de 100% groene stroom en 100% groen gas

Reactie van Greenchoice op deze prijs: 

We laten op veel fronten de andere leveranciers een flink stuk achter ons. Dat is al jaren zo in de deelonderzoeken van Consumentenbond. Nu de scores worden gecombineerd krijgen we het mooie predikaat ‘Beste uit de test’. Het feit dat onze klanten zó goed over ons oordelen is waar we het allemaal voor doen. Want het is dankzij hun keuze voor ons dat we aan onze duurzame doelen kunnen blijven werken.

 

Bron: Greenchoice, juli 2015

Share thisShare this
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?