Greenchoice beste energieleverancier 2015
Vrijdag 10 juli 2015 12:51:46

De Consumentenbond heeft Greenchoice uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland vanwege de goede service, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Extra bijzonder is dat het de eerste keer is dat de Consumentenbond de 12 grootste energieleveranciers op drie fronten tegelijk onderzoekt: een klanttevredenheidsenquête, een mysteryshoppingonderzoek en een duurzaamheidsonderzoek. 

Vereniging de Vastelastenbond kiest al langer voor groene energie van Greenchoice. Niet alleen de scherpe prijs voor onze leden, maar ook de klantvriendelijkheid en de voorwaarden van een energieleverancier zijn voor de Vereniging weegpunten om Greenchoice aan te bieden. 
Gaat u net als onze leden voor de ‘Beste uit de test’? Regel dan direct uw energie bij Greenchoice via de Vastelastenbond o fvraag een vrijblijvende offerte aan! 

 

 

Herkenning resultaten

Vereniging de Vastelastenbond herkent zich in de resultaten van het onderzoek. De Vastelastenbond merkt al enige jaren dat de traditionele energieleveranciers zoals Nuon en Essent het door de toenemende concurrentie druk steeds lastiger krijgen. Ook ontvangt Vereniging de Vastelastenbond veel klanten over energieleverancier OXXIO, daar contact opnemen met deze partij door veel oxxio klanten als moeilijk wordt ervaren. NLE, Delta en Nuon bieden ook geen duurzame energie aan. NLE levert elektraiciteit dat is opgewekt door waterkracht. Essent en Nuon leveren elektriciteit dat is opgewekt in kolen -en gascentrales, dus ook niet duurzaam. Meer over groene energie, lees verder. 

Regel uw energie bij Greenchoice. Groene energie én extra korting via de Vastelastenbond.Of bekijk de tarieven van de 100% groene stroom en 100% groen gas

Reactie van Greenchoice op deze prijs: 

We laten op veel fronten de andere leveranciers een flink stuk achter ons. Dat is al jaren zo in de deelonderzoeken van Consumentenbond. Nu de scores worden gecombineerd krijgen we het mooie predikaat ‘Beste uit de test’. Het feit dat onze klanten zó goed over ons oordelen is waar we het allemaal voor doen. Want het is dankzij hun keuze voor ons dat we aan onze duurzame doelen kunnen blijven werken.

 

Bron: Greenchoice, juli 2015

Margot Boesveld
Vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Sinds 2013 werkzaam bij de Vastelastenbond als marketing coördinator. Expert op het gebied van alles wat er in de vaste lastenwereld gebeurt.
Wil jij altijd op de hoogte zijn van de blogs van de Vastelastenbond?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Er zijn geen nog geen reacties geplaatst. Bent u misschien de eerste die een reactie plaatst?
Bekijk ook
Glasvezel, kabel of ADSL? Glasvezel geeft minder storingen, ADSL goedkoper
Gebruikers van glasvezel hebben minder vaak last van internetstoringen dan kabelabonnees en de meeste adsl-gebruikers. Dat blijkt uit de Providermonitor, een panel van meer dan 10.000 internetgebruike...
Onvoldoende inkomen? Geen 'gratis' toestel meer.
NOS - Telecomproviders moeten klanten geen 'gratis' toestel in combinatie met abonnement meer geven als ze onvoldoende inkomen hebben, vindt minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. ...
Hittegolf kost Nederlander geld
Let op: Dit is een bericht uit 2015. Berekeningen van kosten en verbruik kunnen afwijken als u dit bericht later leest. Energieprijzen veranderen en veel apparaten worden energiezuiniger. Vastelast...

Populair

Word gratis lid van de Vastelastenbond
Als lid van de Vastelastenbond begin je meteen met profiteren:
  • Gratis WOZ-waarde check
  • Advies over al je energievragen
  • Energiefeitjes & bespaartips in je mailbox
  • Jaarlijks adviesgesprek over je vaste lasten

Lees hoe we anderen hebben geholpen

10
Gewoon perfect ontzorgt.
Een uitstekende klantenservice. Op, voor mij serieuze, vragen krijg ik vlot en duidelijk antwoord.
9
Keurig geregeld
Alles keurig op tijd geregeld.
10
Geen omkijken naar
Alles prima en automatisch geregeld.
30-10-2019 Nico, Woerden
21-10-2019 Jan, Cuijk
21-10-2019 Jaap, Schiedam