Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Nooit eerder veranderden zoveel mensen van energieleverancier

Donderdag 28 april 2016 09:53Margot Boesveld

 

Nog niet eerder stapten in een jaar zo veel mensen over naar een andere energieleverancier als in 2015. De 15,1 % van de mensen die hun heil zochten bij een andere maatschappij bespaarden met hun overstap tot € 375,-  op hun energierekening.

Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) donderdag. Bij een overstap speelde vooral de prijs een rol. Het milieu en tevredenheid over de leverancier waren van minder belang.

Het marktaandeel voor groene stroom bleef nagenoeg gelijk op 64 %. Wel wordt er binnen de soorten groene stroom meer gevarieerd in bron van opwekking en looptijd van contract.

Door de overstappers daalt het gemiddelde bedrag dat een huishouden kwijt is aan energie al jaren en door de dalende energieprijzen gingen de prijzen afgelopen jaar nog verder omlaag. Een huishouden was afgelopen jaar gemiddeld € 1661,- kwijt. Een jaar eerder was dat nog € 1739,- .

Wilt u zelf kijken wat u kan besparen? Via onze energie vergelijk maakt u gemakkelijk een berekening. Heeft u moeite met overstappen? Kan u door de bomen het bos niet meer zien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee! 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over