Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Reclame Code Commissie tikt Nuon eindelijk op de vingers

Donderdag 23 november 2017 10:24Margot Boesveld

De Reclame Code Commissie (RCC) heeft besloten dat zes alinea’s te veel is om “essentiële informatie” over een aanbod te tonen aan een consument. De RCC oordeelde dat direct duidelijk moet zijn wat het aanbod is.

Aanleiding is een klant die berekende dat de daadwerkelijke korting bij Nuon anders is dan wordt voorgespiegeld. 10% korting betekent in het echt slechts 5,8%. Nuon vermeldt namelijk pas later in het proces op welk deel van de stroom deze korting van toepassing is.

De Vastelastenbond deed in het verleden al vaker onderzoek naar Nuon Blijven Loont. In de energiemarkt geldt dat blijven eigenlijk nooit loont. Ieder jaar overstappen levert de consument het meeste voordeel op. Dit door de welkomstpremies die energiebedrijven geven om nieuwe klanten te werven. Met onze dienst de Switch Service stapt u ieder jaar automatisch over en heeft u dus ieder jaar het goedkoopste contract.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over