Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Vastelastenbond verhuist per 1 mei 2017

Maandag 24 april 2017 14:57Margot Boesveld

 

Wij gaan verhuizenWij gaan verhuizen!

Per 1 mei 2017 heeft Vereniging de Vastelastenbond een nieuwe plek! Geen paniek, we blijven in hetzelfde gebouw. Alleen dan twee verdiepingen hoger en het gehele Vastelastenbond team verhuist mee. We zitten namelijk op een zeer bijzondere locatie in Eindhoven en daar willen we voorlopig graag blijven.
 

Bij een nieuw kantoor hoort ook een nieuw adres: 

Apparatenfabriek Strijp-S
Torenallee 32-10
5617 BD Eindoven

 

Bijzondere locatie

De apparatenfabriek op Strijp-S te Eindhoven is onderdeel van een drietal panden die in 1928 werden gebouwd. De eerste radio's van Phillips werden in dit gebouw geproduceerd en na de tweede wereldoorlog werden ook televisietoestellen aan het assortiment toegevoegd en bood het onderdak aan een glasblazerij. De fabrieken zorgde voor booming business in Eindhoven en het heeft de stad groot gemaakt. Enkele jaren geleden verliet het bedrijf de apparatenfabriek en ook de omliggende panden stonden een tijdje leeg. 

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in de panden en de omliggende gebouwen. Strijp-S bruist! Zo hebben we uitzicht op het klokgebouw waar veel evenementen worden georganiseerd en is Strijp-S sinds een paar jaar thuishaven van het grootste designevenement van Noord-Europa, namelijk de Dutch Design Week. Kortom: een zeer inspirerende omgeving om te werken. 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over