Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider 

€200,- p.j

Meer informatie

Ziggo gooit prijzen alweer omhoog

Donderdag 09 mei 2019 09:40Margot Boesveld
Ondanks dat de De provider in maart zei dat abonnementsprijzen niet aangepast werden, voert Ziggo toch een prijsverhoging door.

Ondanks dat de De provider in maart zei dat abonnementsprijzen niet aangepast werden, voert Ziggo toch een prijsverhoging door.

Ondanks dat de de provider in maart zei dat abonnementsprijzen niet aangepast werden, voert Ziggo toch een prijsverhoging door. De abonnementsprijzen van alles-in-één-pakketten worden door Ziggo alweer verhoogt. Per 1 juli gaan de prijzen voor de alles-in-1 abonnementen € 2,50 euro per maand omhoog. Dit geldt voor Alles-in-1 Start, Alles-in-1 Complete, Alles-in-1 Max, TV + Internet pakketten, Internet & TV Start, Internet & TV Complete, Internet & TV Max,

Niet alleen de alles-in-1 abonnementen worden duurder, ook de overige diensten krijgen een prijsverhoging. Heeft u alleen internet? Het abonnement Internet Start gaat met € 2,55 omhoog en internet Complete wordt € 2,95 duurder. De prijs voor vast bellen blijft gelijk, maar heeft u Volop bellen. Dan betaalt u per 1 juli € 11,95 per maand. 

Cybercrime reden voor verhoging

Volgens het telecombedrijf worden de tarieven verhoogd vanwege investeringen.  Als concrete redenen van de tariefverhoging noemt Ziggo het datagebruik dat volgens het bedrijf ‘explosief’ groeit. Ook wordt er steeds intensiever van het netwerk gebruik gemaakt. Door de toenemende dreiging van cybercrime worden er ook meer veiligheidseisen gesteld aan de netwerken. Tenslotte zegt de internetaanbieder dat er geld gaat zitten in de verbetering en afstemming van producten waarmee er flexibel tv gekeken wordt. De prijzen worden per 1 juli verhoogd, maar omdat Ziggo de abonnementskosten vooraf in rekening brengt, is de prijsverhoging al vanaf 7 juni op de factuur te zien.  De nieuwe prijzen staan al online en zijn hier terug te vinden.

KPN verhoogt prijzen en wijzigt inhoud abonnementen

KPN kondigde onlangs aan de prijzen voor tv en internet ook te verhogen. KPN voerde naast een prijswijziging ook een wijziging in de zenders door. Daar verdwijnen er zenders en komen er een aantal voor in de plaats.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Butz

Toen ik deze reactie plaatste was ik de eerste ,persoonlijk vind ik dit niet gek.Ziggo heeft een monopolie positie verworven dus worden de klanten met regelmaat van de klok genaaid De clientèle worden op een gegeven moment zo moe van die gein dat een actie uitblijft,Jammer.Er zijn beslist wel enkele dingen mogelijk maar dan moet er wel iets ondernomen worden deze heren zijn beslist niet zo machtig als ze wel denken.

Dinsdag 14 mei 2019 08:35

Plaats een reactie

Lees meer over Internet

Internet provider KPN weer duurder 2019

KPN verhoogt tarieven internet, tv en bellen per 1 juni 2019

Dinsdag 16 april 2019 09:30

KPN heeft wederom een prijsstijging aangekondigd voor internet, tv en bellen. De thuispakketten stijgen met 1 tot 3,50 euro per maand. Voor de meeste pakketten gaat de internetsnelheid niet omhoog. Al...

Lees meer
Wij geven providers een rode kaart voor behoud van bestaande klanten

Oneerlijk! Internetproviders geven nieuwe klanten hogere korting dan huidige klanten

Donderdag 11 april 2019 10:56

De Vastelastenbond vindt het oneerlijk dat vaste klanten meer betalen dan nieuwe klanten. Het verschil ligt tussen de 100 en 400 euro per jaar. Vandaar dat wij een methode ontwikkeld hebben om dit teg...

Lees meer
Prijzen van het internet worden duurder en duurder

Prijs vast internet stijgt met 28 procent in 4 jaar

Woensdag 10 april 2019 14:27

Een abonnement op vast internet is nu 28 procent duurder dan 4 jaar geleden. Belangrijk om daarbij te melden is wel dat de internetsnelheden zijn toegenomen. Ieder jaar in juni of juli verhogen int...

Lees meer
KPN rekent onterecht toeslagen | ACM dreigt met dwangsom

KPN rekent onterecht toeslagen | ACM dreigt met dwangsom

Zaterdag 16 maart 2019 15:04

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat KPN stopt met het berekenen van onterechte toeslagen op tarieven voor het doorzetten van gesprekken van andere mobiele aanbieders. Van de ACM...

Lees meer