Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Met de Vastelastenbond bespaar je op alle vaste lasten 

Gemiddelde besparing op al je vaste lasten

€1.000,- p.j

Meer informatie

Ziggo kondigt (alweer) forse prijsstijging aan

Dinsdag 09 mei 2017 16:23Margot Boesveld

 

Miljoenen Nederlanders gaan vanaf 1 juli meer betalen voor hun kabelabonnement. De grootste aanbieder van Nederland, Ziggo, gooit de prijzen omhoog. Dat mailt de aanbieder vandaag aan haar klanten.

Voor de meeste Nederlanders betekent de verhoging dat ze per jaar ruim 30 euro meer gaan betalen, 2,55 per maand. De prijsverhoging treft niet alleen alles-in-1-abonnementen, maar ook andere abonnementsvormen.

Reden voor de prijsstijging zijn kosten om het netwerk stabiel en veilig te houden, stijgen. Net als de kosten voor series, films en sport op tv. Dat komt, volgens ziggo, onder andere doordat het dataverbruik elke 18 maanden verdubbelt. Iedereen kan per 1 juli kosteloos opzeggen vanwege de prijsverhoging. Ziggo geeft aan dat de klant daarvoor het beste telefonisch contact met ze kan opnemen.

U kunt op deze pagina terecht om alle prijsveranderingen in te zien. https://www.ziggo.nl/tarieven/prijswijzigingen/

Alternatief

Ziggo is de enige kabelaanbieder van Nederland. Andere opties zijn internet, tv en bellen via ADSL/VDSL en glasvezel abonnementen. 
Een prijsverhoging brengt als risico met zich mee dat consumenten ondanks het 'gedoe' toch kiezen voor een alternatief.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op uw adres? Kijk dan op de website van de Vastelastenbond en zie direct welke aanbiedingen er mogelijk zijn op uw adres.

 

Maak een vergelijk

 

 

 

Bron: ANP

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over