Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Meld je aan voor eengratis adviesgesprek

Bespaar € 200,- op Verzekeringskosten

Heb je vragen over
jouw verzekeringen?

Onze adviseurs helpen je graag en kijken naar de mogelijkheden in een gratis adviesgesprek. Houd je huidige polissen bij de hand en plan een gesprek in op jouw voorkeurstijd.

Meer informatie

Zorgeloos verzekeren met Verzekerd Zonder Zorgen

Dinsdag 19 april 2022 08:19Frank van de Ven
Wanneer je jouw verzekeringen bij ons onderbrengt, heb je één aanspreekpunt te maken dat proactief voor jou aan de slag gaat.

Wanneer je jouw verzekeringen bij ons onderbrengt, heb je één aanspreekpunt te maken dat proactief voor jou aan de slag gaat.

Het uitpluizen van polisvoorwaarden en het vergelijken van verschillende verzekeraars is duizenden consumenten een doorn in het oog. Overstappen is een heel gedoe en daarom besluiten veel mensen om maar bij hun huidige verzekeraar te blijven hangen. Deze beslissing kan je veel geld kosten, want overstappen loont weldegelijk stelt oprichter Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond: “Onze service Verzekerd Zonder Zorgen helpt consumenten besparen zonder dat zij daar wat voor hoeven doen.”

Wolfert ontwikkelde Verzekerd Zonder Zorgen, omdat hij zag dat tussenpersonen niet proactief handelden: “Gemiddeld ben je 25 procent provisie aan je tussenpersoon kwijt, terwijl deze vaak niet proactief is en doet waarvoor hij of zij betaald wordt. Vaak blijkt dat er namelijk te besparen valt door over te stappen, maar dat vergeten sommige tussenpersonen te melden.”
 

Er zijn ook verzekeraars die niet met tussenpersonen werken en enkel met online aanmeldingen werken. Omdat tussenpersonen geen provisie krijgen van deze verzekeringsmaatschappijen worden deze niet aangeraden. De Vastelastenbond werkt onafhankelijk en vergelijkt verschillende polissen voor jou. “Wij rekenen daarvoor geen provisie en kunnen alle verzekeraars naast elkaar leggen en kijken welke het meest voordelig voor jou is. Mocht je in het verleden met een tussenpersoon gewerkt hebben, maar nu van onze service gebruik willen maken, bespaar je alvast 25 procent”, verduidelijkt Wolfert.


Geen omkijken meer naar verzekeringen

Eigenlijk zouden tussenpersonen je doorlopend moeten ondersteunen, maar dat gebeurt eigenlijk niet stelt de oprichter van de Vastelastenbond: “Zelf online verzekeringen vergelijken is lastig en tijdrovend. Dat is dan ook precies de reden dat we deze service hebben bedacht. Wanneer je Verzekerd Zonder Zorgen afsluit, nemen wij deze tijdrovende en saaie klus uit handen.”

Verzekerd Zonder Zorgen combineert de premies van internetaanbieders met de inzet proactieve adviseurs. “Wij bewaken én regelen je verzekeringen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt”, verduidelijkt Wolfert. “Jaarlijks brengen we advies uit en kijken we proactief naar aanbieders. Wanneer er valt te besparen op je verzekeringen springen wij daar op in. Uiteraard ondersteunen we ook bij schadeafwikkeling.”


Een aanspreekpunt verzekeringen

Verzekerd Zonder Zorgen bundelt alle particuliere schadeverzekeringen. Denk dan onder meer aan je aansprakelijkheids- en inboedelverzekering. Ook de opstal- en rechtsbijstandverzekering horen hierbij. Het controleren van je reisverzekering en de verzekering van je auto, motor, brommer, caravan of boot vallen ook onder deze dienstverlening. Een huisdierverzekering kan ook bij Verzekerd Zonder Zorgen ondergebracht worden.

Een groot voordeel van Verzekerd Zonder Zorgen is dat je één aanspreekpunt hebt voor je verzekeringen, stelt Wolfert: “Met de VasteLastenBundel geef je het regelen van je energiezaken, autoverzekering, woonverzekeringen en zorgverzekering uit handen.  We zorgen ervoor dat dit doorlopend goed is geregeld. Dit doen we door jaarlijks te controleren of je goed zit en de klant te switchen naar een gunstiger contract of polis als dit nodig is.”


Onafhankelijke service

De klanten betalen voor deze service, waardoor onafhankelijk van verzekeraars gewerkt wordt. “Wij zijn volledig onafhankelijk dus alles wat wij doen, doen wij voor de klant. Voor een vast bedrag per jaar ben jij onder de pannen en bespaar jij honderden euro’s zonder daar wat voor te hoeven doen.”

Voor een vast bedrag per jaar houden ervaren adviseurs de verzekeringen van jouw keuze in de gaten.” Om van Verzekerd Zonder Zorgen gebruik te maken, is een minimum van drie verzekeringen nodig. Deze service is al af te sluiten voor € 100,- per jaar of € 10,- per maand en de abonnementskosten haal je er met je besparingen vrijwel direct uit. “We regelen ook de overstap voor je. Jij hebt er geen omkijken meer na en wij zorgen ervoor dat je altijd de beste prijs betaalt voor je verzekeringen. Zo heb je één aanspreekpunt voor al je vaste lasten! Handig toch?”


Verzeker je van gemoedsrust

Inmiddels hebben duizenden huishoudens met Verzekerd Zonder Zorgen veel geld bespaard op hun verzekeringen. Volgens Wolfert is er een nóg groter voordeel te behalen door voor deze service te kiezen: “Je kiest voor gemoedsrust. Hoe fijn is het om geen polis-stress meer te hebben? Je bent geen tijd meer kwijt aan het lezen van kleine lettertjes, het doorspitten van ingewikkelde polisvoorwaarde en het wroeten door gesponsorde vergelijkingssites. Laat dat voortaan maar aan ons over. Ondertussen kun jij je bezighouden met dingen die jij echt leuk vindt!”
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Verzekeringen | Afspraak maken