Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Als u ook overtuigd bent dat de energie tarieven de aankomende jaren gaan stijgen, dan is een 2 jaar vast tarief contract voor stroom en gas wellicht een verstandige keuze. De Vastelastenbond contracten met een 2 jaar vast tarief stroom en gas staan op elk willekeurig moment in tot de top 5 van goedkoopste 2-jaars energie contracten in Nederland.

De energie leverancier waarmee de 2 jaar vast tarief energie contracten aangeboden wordt op de Vastelastenbond website, zijn niet alleen geselecteerd op energie tarieven maar ook op contract voorwaarden en klantgerichtheid van de energie leverancier met wie dit contract wordt aangeboden.

De Vastelastenbond kiest kortom alléén voor samenwerking met energie leveranciers die de energie producten met de beste prijs kwaliteit verhouding kunnen aanbieden aan het collectief van consumenten dat zich reeds aansloot bij de Vastelastenbond.

Hulp en ondersteuning bij energie vragen

De Vastelastenbond is naast een inkoopcollectief ook een belangenbehartiger en vraagbaak voor al uw vragen, opmerkingen en bevindingen op het gebied van vaste lasten.

Wanneer u kiest voor 2 jaar vast energie tarieven voor stroom en gas via dit inkoopcollectief, wordt uw gehele overstap van energie leverancier voor u verzorgd. Ook het opzeggen van uw vorige energie leverancier.

Als u via de Vastelastenbond kiest voor een energie contract met 2 jaar vast tarieven voor stroom en gas, dan kunt u de medewerkers van het inkoop collectief beschouwen als uw klanten service en informatie punt voor al uw vragen, opmerkingen en eventuele klachten over de energie leveranciers met wie de Vastelastenbond samenwerkt. De Vastelastenbond staat haar leden graag bij met raad en daad.

U krijgt dus niet alleen de laagste energie tarieven voor een 2 jaars energie contract die er te krijgen zijn, u maakt tegelijk gebruik van de ongeëvenaarde energie service en adviezen van Vereniging de Vastelastenbond.

Vergelijk energie contracten 2 jaar vast tarief

Als u de Vastelastenbond energie contracten met 2 jaar vast tarief voor stroom en gas wilt vergelijken met andere stroom en gas contracten bij de overige Nederlandse energie leveranciers, maak dan een vergelijkende energie berekening met de Vastelastenbond energie vergelijker. Hier maakt u eenvoudig een berekening met uw eigen postcode en energie verbruik en ziet u hoeveel voordeliger de Vastelastenbond energie contracten zijn in vergelijking met het aanbod van energie contracten van de overige energie leveranciers.

Als u een aanbod voor een ander energie contract heeft ontvangen van een energie leverancier, en daarom twijfelt of dit aanbod gunstiger of juist minder gunstig uitvalt dan het aanbod voor 2 jaar vaste energie tarieven van de Vastelastenbond, neem dan contact op met de Vastelastenbond.

2 jaar vast tarief of variabel energie tarief?

Als uw verwachting is dat de energie tarieven de aankomende tijd gaan stijgen danwel gelijk blijven, kan een energie 2 jaar vast tarief contract voor stroom en gas een geschikte optie zijn. Wij onderhandelden met meerdere partijen over lage tarieven en eerlijke voorwaarden voor energie 2 jaar vast tarief contracten. De beste keus voor 2 jaar vast tarief voor stroom en gas voor onze leden vindt u hier.

De 2 jaar vast tarief contracten voor stroom en gas bij de Vastelastenbond zijn gebaseerd op vaste tarieven. Dat wil zeggen dat de tarieven gedurende 2 jaar niet stijgen. U bent dus twee jaar lang verzekerd van een laag vast tarief voor stroom en gas én weet te allen tijde waar u aan toe bent.

Versterk ons collectief

Twijfel dus niet en sluit u aan bij hét consumenten collectief van Nederland: de Vastelastenbond. Versterk ons collectief, dan verlagen wij uw maandelijkse lasten!