Wilt u uw stroom en gas voor een langere periode onderbrengen bij dezelfde leverancier. Kies dan voor collectieve korting bij energiedirect.nl. Zo heeft u een voordelige vaste prijs, maar blijft u flexibel om mee te bewegen met de marktontwikkelingen. Via de Vastelastenbond geniet u van extra korting.  

2 jaar

 

VASTE PRIJS & BOETEVERGOEDING

  • Altijd een vast laag tarief
  • Extra korting via Vastelastenbond
  • 24 maanden vaste prijs

€ 129,30 /mnd
i

 

 

Energie

 

MAAK EEN BEREKENING

 

Uw energierekening kan lager!

Direct weten wat u kunt besparen op energie?

Postcode / Huisnr. Huishouden
-
3 personen
+
Type woning
 
 

Beoordelingen

 

WAT VINDEN ONZE LEDEN?100% Service

A.M. Glorie

Geachte mevrouw/mijnheer, Ik heb goede ervaringen met de vaste lasten bond Am Glorie

 
Raak ook overtuigd van de kracht van ons collectief! Lees alle ervaringen.

GRATIS lid worden

Overstappen is de moeite waard

Overstappen naar een voordeliger energiecontract via de Vastelastenbond is vertrouwd en klantgericht:

  1. U meldt zich aan via de aanmeldknop onder het energiecontract, en vult uw gegevens in.
  2. U bent dan direct gratis lid van de Vastelastenbond en maakt gebruik van onze lagere energietarieven en uitgebreide service.
  3. U ontvangt binnen enkele ogenblikken twee e-mails van de Vastelastenbond. Eén met de bevestiging van uw lidmaatschap en persoonlijke gegevens en één met de bevestiging van uw contract keuze.
  4. Wij melden u vervolgens aan bij uw gekozen leverancier, waarna u ook van hen een bevestigingse-mail met klantgegevens ontvangt.
  5. Wij zorgen ervoor dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd, en letten hierbij op de einddatum van uw huidige energiecontract, zodat u geen opzegboete krijgt. U hoeft hiervoor dus zelf niets te doen.
  6. U krijgt op de overstapdatum het verzoek om uw beginmeterstanden door te geven aan de door u gekozen energieleverancier.
  7. De beginstand bij uw nieuwe leverancier wordt doorgegeven aan uw oude leverancier, die deze stand hanteert als eindmeterstanden. Zo betaalt u nooit dubbel voor uw verbruikte energie.

Waarom besparen via de Vastelastenbond

De energietarieven die de Vastelastenbond haar leden kan bieden – voor zowel particuliere als zakelijke energie afnemers – zijn het resultaat van verregaande onderhandelingen met energiedirect.nl. Zij regelen de lage tatieven, wij de service en het beantwoorden van vragen.

Voor aanvang van de onderhandelingen met betrekking tot onze collectieve energie tarieven doet de Vastelastenbond non-stop onderzoek naar de verschillende energie aanbieders in Nederland. Hierbij kijken wij niet alleen naar tarieven voor stroom en gas, maar letten wij op de werkwijze, klacht afhandeling en administratieve processen van alle potentiële samenwerkingspartners.