Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Één kilowatt is 1.000 watt. Het symbool voor kilowatt is kW. De eenheid ‘watt’ staat voor vermogen en een kilowatt wil zeggen: een vermogen van 1.000 watt. Vermogen betekent energie per tijdseenheid en is daarmee een aanduiding voor het vermogen van elektrische stroom.

De kilowatt is dus een eenheid om mee te rekenen bij het meten van het elektriciteitsgebruik van een woning of klein bedrijf. Watts zijn vernoemd naar een Schotse ingenieur James Watt (1736 – 1819) Deze geniale man en uitvinder leefde in de 18e eeuw.

Prijs kilowatt | KwH

Bij energiecontract wordt er gerekend met kilowatt per uur. De afkorting die hiervoor gebruikt wordt is KwH. Dit is gekoppeld aan uw stroomverbruik. Dit is terug te vinden op uw jaarnota van uw energieleverancier. De prijs per kilowatt uur loopt nogal uit een. Wilt u weten of u kunt besparen? Maak dan een vergelijking met uw huidige prijs per kilowattuur. 

Elektriciteit via Vastelastenbond

Ook u kunt uw elektrische stroom afnemen via  de Vastelastenbond. Enkele voordelen van het afsluiten van een collectief onderhandeld energiecontract via ons inkoopcollectief:

  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Veilig overstappen
  • Wij zijn uw aanspreekpunt
  • Eén centrale vraagbaak & belangenbehartiger voor al uw vaste lasten

Redenen genoeg dus om u bij ons aan te sluiten en direct de vruchten te plukken van gezamenlijke inkoop én belangenbehartiging. Bekijk daarom snel onze energiecontracten en stap vandaag nog over.

Wilt u liever een persoonlijk advies voordat u gaat overstappen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder via een geheel vrijblijvend bespaaradvies!