Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Watt is een eenheid benaming voor elektriciteit. Watts worden vaak gebruikt als aanduiding voor opwekkingscapaciteit of stroomvraag.

Een langere tijd ingezette capaciteit van een watt staat gelijk aan een stroomlevering van een joule per seconde, of wel vermogen. Als aanduiding voor het vermogen van elektrische stroom betekent Watt energie per tijdseenheid.

Watts zijn vernoemd naar een Schotse ingenieur die James Watt heette. Naast dit wapenfeit wordt deze man ook beschouwd als de uitvinder van de moderne stoommachine. Daarnaast introduceerde hij paardenkrachten als eenheid voor de kracht van zijn machines en legde hij de grondslagen voor de later pas gangbare thermodynamica.

Meer over energie

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de energiemarkt en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds 2004 is de Nederlandse energie markt geliberaliseerd, en is het voor consumenten steeds gemakkelijker gemaakt om over te stappen tussen contracten voor stroom en gas bij verschillende energieleveranciers.

Ook u kunt uw elektrische stroom afnemen via Vereniging de Vastelastenbond. Enkele voordelen van het afsluiten van een collectief onderhandeld energiecontract via ons inkoopcollectief:

  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Veilig overstappen
  • Wij zijn uw aanspreekpunt
  • Eén centrale vraagbaak én belangenbehartiger voor al uw vaste lasten

Bekijk daarom snel onze energiecontracten en stap vandaag nog over:

Ook zakelijke afnemers kunnen sinds de liberalisering gemakkelijker switchen tussen marktpartijen.