Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Overstappen heeft van oudsher betrekking op het overstappen bij het openbaar vervoer, maar tegenwoordig associeert men overstappen steeds meer met het switchen van verschillende (financiële) producten. Denk bijvoorbeeld aan het overstappen van provider bij een gsm abonnement, maar ook het overstappen van energieleverancier of (zorg)verzekeraar.

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 stappen steeds meer mensen over van energieleverancier. Er vindt jaarlijks een stijging plaats van ca. 10 tot 15 procent. Dat komt omdat de consument steeds beter door krijgt hoe het switchen werkt. Vereniging de Vastelastenbond helpt haar leden hier sinds 2004 al mee en maakt zo besparen gemakkelijk.

Wilt u overschakelen naar een andere internetprovider? Dan kunt u gemakkelijk via de Vastelastenbond uw opties bekijken. U ziet dan ook welke internet snelheid er op uw adres haalbaar is, wat de kosten per maand zijn en welke korting u krijgt. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Ook uw energiezaken kunt u berekenen om te kijken of overstappen loont!

MAAK BEREKENING

Het kan ook nooit kwaad om uw andere contracten onder de loep te nemen en te kijken of overstappen de moeite waard is. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk een verzekeringscheck uitvoeren voor uw verzekeringen of kunt u via de energievergelijker bekijken of het overstappen van energieleverancier loont.

Overstappen van energieleverancier?

  Begin hier