Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Een warmtekrachtkoppeling met stadsverwarming houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van overtollige warmte vanuit bijvoorbeeld industriële bedrijven om blokken met huizen of bedrijven te voorzien van verwarming. Zo kan bijvoorbeeld stoom uit een staalfabriek via buizen en netwerken met katalysatoren worden afgeleverd bij particuliere en zakelijke afnemers, die de warmte gebruiken om hun panden mee te verwarmen.

Keuzevrijheid warmte en elektriciteit

Consumenten die aangesloten zijn op stadsverwarming met een warmtekrachtkoppeling kunnen niet kiezen wie hun warmte levert, zij zijn hiervoor aangewezen op de partij die voor de warmtekoppeling en warmtelevering voor dat specifieke blok verantwoordelijk is.

Deze consumenten kunnen echter wél hun eigen elektriciteitsleverancier en leveringscontract kiezen, óók via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Zo kan men als afnemer van stadsverwarming tóch gebruik maken van de vele voordelen die collectieve inkoop en centrale serviceafspraken voor elektriciteitsleverantie met zich meebrengen.

Bent u benieuwd wat onze elektriciteitskosten i.c.m. uw jaarlijkse kosten voor stadsverwarming inhouden? Neem dan contact met ons op voor een besparingsberekening, of bekijk en vergelijk onze elektriciteitstarieven zelf.