Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Vergelijk energieleverancier Dong Energy

Energieleverancier Dong Energy, u vindt alle informatie via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina delen wij graag aan onze algemene informatie over deze energieleverancier met u.

Geschiedenis

Dong Energy is opgericht in 2006 als gevolg van een fusie van 6 energiebedrijven. Van oorsprong is Dong Energy een Scandinavisch bedrijf. Dong Energy opereerde tot oktober 2014 als zelfstandig merk  in de energiemarkt. Daarna werd de verkoopafdeling en de Nederlandse klanten overgenomen door Eneco.

Overname Dong Energy door Eneco

In oktober 2014 is de energielevering van Dong Energy overgegaan naar Eneco. Dat betekent voor klanten van Dong dat langzaam overgenomen worden door Eneco. Heeft u een contract voor een langere contractperiode dan gelden tot het einde van de contractduur de contractvoorwaarden van Dong. Eneco zal de communicatie en facturatie overnemen. 

Uitleg energienota

Heeft u een energie rekening ontvangen van energiebedrijf Dong Energy waar u vragen over heeft? Neem dan natuurlijk eerst contact op met uw leverancier. Als u er met Dong Energy niet uit komt, of uw vraag wordt niet spoedig genoeg beantwoord, neem dan contact op met de Vastelastenbond. Wij helpen u graag verder!

Contact gegevens Dong Energy

De belangrijkste contact gegevens van Dong Energy op een rijtje:

  • Telefoonnummer: 088 - 044 88 88 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur)

  • E-mailadres: vragen@dongenergy.nl

  • Online contact formulier

Let op: Dong Energy is overgenomen door Eneco. Vanaf okotber 2014 loopt alle communicatie via Eneco. 

Ervaringen

Heeft u een klant ervaring met Dong Energy die u wilt delen met ons consumentencollectief? Neem dan contact met ons op!

Met uw ervaring wordt zorgvuldig en privé omgegaan. Wij kunnen u wellicht van handige antwoorden of tips voorzien omtrent uw ervaring met Dong Energy.