Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier Dong Energy

Klachten en ervaringen energieleverancier Dong Energy helpen u een idee te krijgen van de klantgerichtheid van en meningen over deze leverancier van stroom en gas. Via deze pagina bieden wij u daarom graag een inkijkje in de klachten en ervaringen aangaande Dong Energy.

Ook kunt u uw klachten en/of ervaringen delen met inkoopcollectief de Vastelastenbond. Wij helpen u met handige adviezen, u helpt ons slimmer te worden door uw mening en ervaring te delen!

Bekijk klachten en ervaringen Dong Energy

Als u écht wilt weten hoe een leverancier van stroom en gas te werk gaat en hoe deze omspringt met haar klanten, raadpleeg dan de klachten en ervaringen die consumenten op internet achterlieten. Zo weet u voorafgaand aan een overstap naar een nieuw energie contract of u in zee gaat met een betrouwbare leverancier.

Raadpleeg dus de klachten en ervaringen Dong Energy

Deel uw klachten en ervaringen Dong Energy

Mocht u een klacht of ervaring met betrekking tot energie leverancier Dong Energy hebben, neem dan ten eerste contact op met Dong Energy.

Als uw klacht of ervaring naar uw mening niet goed wordt opgepikt door Dong Energy, schakel dan de Vastelastenbond in! Doordat wij al 10 jaar opereren binnen de Nederlandse energie markt, kunnen wij u voorzien van onorthodoxe oplossingen en handige tips die er voor kunnen zorgen dat uw klacht sneller wordt verholpen door Dong Energy.

Dus, heeft u een klacht of ervaring die u niet opgelost krijgt met Dong Energy?

Schakel de Vastelastenbond in!