• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Klachten
 • Terug
 • Klachten en ervaringen energieleverancier Dong Energy helpen u een idee te krijgen van de klantgerichtheid van en meningen over deze leverancier van stroom en gas. Via deze pagina bieden wij u daarom graag een inkijkje in de klachten en ervaringen aangaande Dong Energy.

  Ook kunt u uw klachten en/of ervaringen delen met inkoopcollectief de Vastelastenbond. Wij helpen u met handige adviezen, u helpt ons slimmer te worden door uw mening en ervaring te delen!

  Bekijk klachten en ervaringen Dong Energy

  Als u écht wilt weten hoe een leverancier van stroom en gas te werk gaat en hoe deze omspringt met haar klanten, raadpleeg dan de klachten en ervaringen die consumenten op internet achterlieten. Zo weet u voorafgaand aan een overstap naar een nieuw energie contract of u in zee gaat met een betrouwbare leverancier.

  Raadpleeg dus de klachten en ervaringen Dong Energy

  Deel uw klachten en ervaringen Dong Energy

  Mocht u een klacht of ervaring met betrekking tot energie leverancier Dong Energy hebben, neem dan ten eerste contact op met Dong Energy.

  Als uw klacht of ervaring naar uw mening niet goed wordt opgepikt door Dong Energy, schakel dan de Vastelastenbond in! Doordat wij al 10 jaar opereren binnen de Nederlandse energie markt, kunnen wij u voorzien van onorthodoxe oplossingen en handige tips die er voor kunnen zorgen dat uw klacht sneller wordt verholpen door Dong Energy.

  Dus, heeft u een klacht of ervaring die u niet opgelost krijgt met Dong Energy?

  Schakel de Vastelastenbond in!

  Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

  Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

  Meer weten over ons?