Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier ENGIE

Wat zegt Nederland over energieleverancier Electrabel

De klanten van Electrabel zijn op het gebied van administratie niet unaniem enthousiast over deze energieleverancier. Neem dit in ogenschouw als u overweegt over te stappen naar Electrabel. Klantervaringen met energieleveranciers vertellen u meer over het energiebedrijf dan de tarieven en voorwaarden die ze bieden.

De Vastelastenbond adviseert haar leden namelijk om niet alleen naar energietarieven en contractvoorwaarden van leveranciers te kijken, maar ook naar de ervaringen en meningen van consumenten die u voorgingen.

Zo kiest u uiteindelijk voor de beste prijs/kwaliteit verhouding voor uw energiecontract, en dat levert vaak méér op dan blind te kiezen voor de energietarieven die het laagst lijken te zijn.

Deel uw mening

Heeft u een mening over of ervaring met energieleverancier Electrabel? Neem dan contact op met De Vastelastenbond. Hoe meer consumenten hun mening delen met inkoopcollectief de Vastelastenbond, hoe slimmer en slagvaardiger we worden. Wij vernemen uw meningen en ervaringen dus graag!

De Vastelastenbond houdt samen met haar leden nauwlettend in de gaten welke leveranciers het goed doen, en welke het juist minder goed doen. Dit leidt uiteindelijk tot collectieve korting en verbeterde voorwaarden bij partijen die hun best doen voor hun klanten, en dat is het doel van De Vastelastenbond in een notendop.

Geef dus ook uw mening over energieleverancier Electrabel, neem contact met ons op!

Dit levert u als lid uiteindelijk nóg lagere tarieven, betere voorwaarden en meer klantgerichte voorwaarden op bij onze potentiele samenwerkingspartners.

Heeft u een geschil met energieleverancier Electrabel?

Als u een probleem of geschil met Electrabel ervaart en u komt er met deze energie leverancier niet uit, dan helpt de Vastelastenbond u graag verder.

Ten eerste wijzen wij u graag op onze Veel Gestelde Energie Vragen. Hier worden handige tips en antwoorden geboden op de vragen waarmee u kunt zitten in ’t geval van een geschil met uw energieleverancier.

Overweegt u over te stappen van energieleverancier?

Als u een aanbieding heeft ontvangen van Electrabel en u twijfelt of deze aanbieding u voordeel oplevert, dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond.

Wij helpen u graag met een vergelijking tussen uw huidige energie contract en de aanbieding van Electrabel. We kijken hierbij niet alleen naar de energie tarieven en de algemene- en actievoorwaarden, maar ook naar uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt!

Meer informatie

De Vastelastenbond biedt u graag meer informatie over verschillende energieleveranciers. Klik op de links hieronder voor meer informatie over energieleverancier Electrabel.

Klik hier voor algemene informatie over energieleverancier Electrabel

Klik hier voor de contact gegevens van energieleverancier Electrabel

Klik hier voor de algemene voorwaarden van energieleverancier Electrabel

Klik hier voor opzeggen energieleverancier Electrabel

Klik hier voor basis informatie over energieleverancier Electrabel

Klik hier voor klachten over en ervaringen met energieleverancier Electrabel