• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Toon
 • Klachten
 • Terug
 • Over de algemene voorwaarden van energieleverancier Eneco

  Algemene voorwaarden voor levering van energie bieden u een houvast bij een geschil met leverancier Eneco, en beschrijven wat uw rechten en plichten als energie consument zijn.

  Als u als bestaande of aanstaande klant van Eneco dus wilt nagaan wat uw rechten en plichten zijn omtrent levering van elektriciteit en/of gas, dan raadpleegt u de algemene en contract-specifieke voorwaarden vóórdat u eventueel klant wordt bij Eneco.

  Download de algemene voorwaarden Eneco

  Let op! Controleer óók de actie voorwaarden

  Heeft u een speciale actie aanbieding van Eneco gevonden, bijvoorbeeld via een vergelijkingswebsite? Controleer dan óók de specifieke actie voorwaarden die gelden bij het energiecontract.

  U vindt deze actievoorwaarden via de vergelijkingswebsite waar het actie energiecontract wordt aangeboden.

  Ga niet in op aanbiedingen zonder duidelijke voorwaarden

  Let er goed op dat u nóóit akkoord gaat met een contract dat u telefonisch of via deur-aan-deurverkoop wordt aangeboden. Voordat u tekent, controleert u namelijk eerst uitvoerig de tarieven en voorwaarden van het aangeboden energiecontract. Als de verkoper u de tarieven en voorwaarden niet zwart-op-wit wil of kan toesturen, gaat u niet akkoord!

  Bent u al akkoord gegaan met een telefonische of deur-aan-deurverkoper, en wilt u weten hoe u het contract kan annuleren? Neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren ledenadviseurs!

  Heeft u vragen over de algemene voorwaarden van Eneco?

  Als u vragen heeft over de algemene leveringsvoorwaarden van Eneco, mag u vrijblijvend contact opnemen met de Vastelastenbond via 040-7200200 (ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur, lokaal tarief).

  Door onze ruime ervaring in de energiemarkt kennen wij de weg in de verschillende voorwaarden van energieleveranciers in Nederland, en helpen wij u graag uw vragen te beantwoorden.