Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Eneco

Over de algemene voorwaarden van energieleverancier Eneco

Algemene voorwaarden voor levering van energie bieden u een houvast bij een geschil met leverancier Eneco, en beschrijven wat uw rechten en plichten als energie consument zijn.

Als u als bestaande of aanstaande klant van Eneco dus wilt nagaan wat uw rechten en plichten zijn omtrent levering van elektriciteit en/of gas, dan raadpleegt u de algemene en contract-specifieke voorwaarden vóórdat u eventueel klant wordt bij Eneco.

Download de algemene voorwaarden Eneco

Let op! Controleer óók de actie voorwaarden

Heeft u een speciale actie aanbieding van Eneco gevonden, bijvoorbeeld via een vergelijkingswebsite? Controleer dan óók de specifieke actie voorwaarden die gelden bij het energiecontract.

U vindt deze actievoorwaarden via de vergelijkingswebsite waar het actie energiecontract wordt aangeboden.

Ga niet in op aanbiedingen zonder duidelijke voorwaarden

Let er goed op dat u nóóit akkoord gaat met een contract dat u telefonisch of via deur-aan-deurverkoop wordt aangeboden. Voordat u tekent, controleert u namelijk eerst uitvoerig de tarieven en voorwaarden van het aangeboden energiecontract. Als de verkoper u de tarieven en voorwaarden niet zwart-op-wit wil of kan toesturen, gaat u niet akkoord!

Bent u al akkoord gegaan met een telefonische of deur-aan-deurverkoper, en wilt u weten hoe u het contract kan annuleren? Neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren ledenadviseurs!

Heeft u vragen over de algemene voorwaarden van Eneco?

Als u vragen heeft over de algemene leveringsvoorwaarden van Eneco, mag u vrijblijvend contact opnemen met de Vastelastenbond via 040-7200200 (ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur, lokaal tarief).

Door onze ruime ervaring in de energiemarkt kennen wij de weg in de verschillende voorwaarden van energieleveranciers in Nederland, en helpen wij u graag uw vragen te beantwoorden.