Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten Eneco

Wat zeiden anderen over energie leverancier Eneco. Lees hier de ervaringen en klachten over de energie levering door Electrabel of laat zelf uw ervaring of klacht over energie leverancier Eneco.

Heeft u een geschil met energieleverancier Eneco?

Als u als klant van Eneco een geschil heeft over bijvoorbeeld uw jaarrekening voor energie, vul dan ten eerste het Eneco klachtenformulier in.

Eneco zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden of een oplossing voor uw geschil voor te stellen. Let er dus goed op dat uw contactgegevens correct bekend staan bij Eneco, om een oplossing te bespoedigen.

Niet tevreden? Schakel de Vastelastenbond in!

Als u het klachtenformulier reeds heeft ingevuld, maar de reactie vanuit Eneco is niet naar uw tevredenheid, dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond. Als consumentencollectief kennen wij de energiemarkt zéér goed en helpen wij u graag met vrijblijvend advies over uw klacht over (of geschil met) Eneco.

Veel gestelde vragen geschillen energie

In het geval van een geschil met energieleverancier Eneco, wijzen wij ook graag op onze Veel Gestelde Energie Vragen. Hier worden de antwoorden op veel voorkomende vragen bij geschillen en problemen met energie leveranciers voor u weergegeven.

Wat zeggen andere consumenten over Eneco?

Vóórdat u eventueel overstapt naar een gas/stroom contract van Eneco, is het belangrijk om te bekijken hoe bestaande en ex-klanten van deze leverancier praten over de service, voorwaarden, klantenservice et cetera.

Om te achterhalen wat bestaande en voormalige klanten van energieleverancier Eneco te zeggen hebben over deze organisatie, kunt u het best kijken op het Eneco klanten forum en de beoordelingen op vergelijkingswebsite energieleveranciers.nl.

Deel uw mening

De Vastelastenbond is als inkoopcollectief erg benieuwd naar uw mening over energieleverancier Eneco. Zowel positieve als negatieve ervaringen maken ons collectief slimmer én slagvaardiger.

De Vastelastenbond houdt samen met haar leden nauwlettend in de gaten welke leveranciers het goed doen, en welke het juist minder goed doen. Dit leidt uiteindelijk tot collectieve korting en verbeterde voorwaarden bij partijen die hun best doen voor hun klanten, en dat is het doel van De Vastelastenbond in een notendop.

Geef dus ook uw mening over energieleverancier Eneco, neem contact met ons op!

Uw mening of ervaring zal niet openbaar op onze website verschijnen en in vertrouwen worden behandeld en beantwoord.

Overweegt u over te stappen?

Als u een aanbieding heeft ontvangen van Eneco en u twijfelt of deze aanbieding geschikt voor u is, dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond.

Wij helpen u graag met een vergelijking tussen uw huidige energie contract en de aanbieding van Eneco.

We kijken hierbij niet alleen naar de energie tarieven en de algemene- en actievoorwaarden, maar ook naar uw persoonlijk energieverbruik of woonsituatie, zodat u zeker weet dat u het energie contract afsluit dat écht voordelig voor u is.

Meer informatie

De Vastelastenbond geeft u graag informatie over alle Nederlandse energieleveranciers. Door onze kennis over de energiemarkt en haar verschillende spelers te delen met onze leden en bezoekers van de website, zorgen we voor een transparantere energiemarkt en een verbeterde positie van u als consument!

Klik op de links hieronder voor meer informatie over energieleverancier Eneco:

Klik hier voor algemene informatie over energieleverancier Eneco

Klik hier voor de contact gegevens van energieleverancier Eneco

Klik hier voor de algemene voorwaarden van energieleverancier Eneco

Klik hier voor opzeggen energieleverancier Eneco

Klik hier voor basis informatie over energieleverancier Eneco

Klik hier voor klachten over en ervaringen met energieleverancier Eneco