Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Essent

Op deze pagina vind je links naar de algemene voorwaarden van energieleverancier Essent. Raadpleeg deze voorwaarden als je overweegt klant te worden van Essent. Ook als je reeds klant bent van Essent en je overweegt een overstap naar een nieuw energiecontract, is het aan te raden de algemene voorwaarden en contractvoorwaarden aandachtig te raadplegen.

Algemene voorwaarden Essent

Essent biedt energiecontracten aan voor particulieren, MKB/ZZP én grootzakelijke afnemers. Voor deze verschillende typen klant zijn afzonderlijke algemene voorwaarden beschikbaar. Klik op onderstaande links om de algemene voorwaarden Essent te raadplegen:

Vragen over algemene voorwaarden Essent?

Als je een bestaande klant van Essent bent en je hebt vragen over de algemene voorwaarden van deze energieleverancier, dan is Essent het eerste aanspreekpunt.

Mocht je om welke reden dan ook geen contact met Essent willen opnemen, neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond. Ook consumenten die nog geen klant zijn van Essent en onafhankelijk advies willen over deze energieleverancuer kunnen contact opnemen met de Vastelastenbond.