Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Vergelijk gas producten leveranciers

Vereniging de Vastelastenbond onderhandelt voor lage gas tarieven, maar daarnaast eerlijke en heldere voorwaarden die in het voordeel van onze leden werken. U bent als lid van de Vastelastenbond dus verzekerd van de laagste gas tarieven van Nederland in combinatie met eerlijke voorwaarden voor alle gas producten.

De prijzen van gas verschillen per aanbieder. Dit heeft te maken met de liberalisering van de energiemarkt, waardoor er concurrentie kon ontstaan. In juli 2004 heeft de Nederlandse regering een beslissing genomen over het gasbeleid in Nederland. Vanaf toen konden consumenten zelf kiezen voor een leverancier van gas.

De gastarieven worden ieder half jaar opnieuw bepaald. Alle energieleveranciers passen hun gastarieven op 1 juli en 1 januari aan. Sinds 1 juli 2009 zijn de gastarieven flink gedaald. In het begin van 2012 zijn de gastarieven inmiddels weer wat omhoog gegaan. De ontwikkeling en verwachting van de gastarieven hangt nauw samen met de ontwikkeling van de olieprijzen. De olieprijs is het laatste jaar flink gedaald en daarom zijn de gastarieven in 2009 ook omlaag gegaan. Of dit ook zal gebeuren in 2013, is nog maar de vraag. Vergelijk gastarieven onafhankelijk van alle gasleveranciers en bespaar 700 euro per jaar!

Betaal je net als meer dan 70% van de Nederlandse bevolking teveel voor gas? Dat is eeuwig zonde. Omdat er meerdere aanbieders zijn waarvan je gas kunt afnemen, zo kun je zelf de gasprijs bepalen, althans voor zover het prijsverschil tussen de gasleveranciers dat toelaat. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste gasprijzen is momenteel meer dan 400 euro op basis van het gemiddelde energieverbruik van een normaal huishouden. Tel uit.

Het overzicht van het Vastelastenbond aanbod aan gas producten vindt u hier op deze pagina. De Vastelastenbond werkt uitsluitend samen met partners die de administratie, communicatie en voorwaarden op orde hebben. Continu markt onderzoek biedt ons inzicht in de werkwijze van alle energie leveranciers in Nederland en bepaalt met welke partijen en energie leveranciers de onderhandelingen voor gas worden aangegaan.

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden dan is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. Wij nemen namens u contact op met uw leverancier. Elk van onze samenwerkingspartners heeft bekwame accountmanagers die de Vastelastenbond ondersteunen en waarmee korte lijntjes worden onderhouden. Deze constructie werkt: wij bieden u een 100% oplossings garantie bij elke vraag of probleem.