Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Vergelijk energie leveranciers

Verschillende energie leveranciers vergelijken

Inkoop collectief de Vastelastenbond werkt samen met verschillende energie leveranciers. In samenwerking met deze leveranciers bieden we energie contracten aan met verschillende looptijden en tarieven. Op deze manier is voor elk type consument het best passende energie aanbod te vinden en af te sluiten via Vereniging de Vastelastenbond.

Als u de verschillende contracten bij de leveranciers met wie de Vastelastenbond momenteel samenwerkt wilt vergelijken, bekijk dan de Vastelastenbond energie vergelijker op onze website.

Vergelijk energie leveranciers in eerste instantie op prijs. Voor een helder vergelijk energie leveranciers vergelijkt u de tarieven per kWh en M³ en het vastrecht. Vergelijk energie leveranciers nooit op de voorschotten of jaarprijzen die zij communiceren, u weet hierbij namelijk niet hoeveel u aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Zelf energie leveranciers vergelijken

Ook zonder bereken module kunt u de aanbiedingen en verschillende energie contracten van alle energie leveranciers met elkaar vergelijken. Als u deze energie contracten zelf wilt gaan vergelijken zijn er een aantal aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden.

Vergelijk energie contracten met overeenkomende voorwaarden: 1 jaar vast energie contracten vergelijkt u dus met 1 jaar vast contracten bij verschillende leveranciers, 3 jaar vast met 3 jaar vast en variabele contracten vergelijkt u met variabele contracten. Zo weet u hoe de verschillende aanbiedingen zich tegenover elkaar verhouden, en bent u geen appels met peren aan het vergelijken.

Als u alle voor u interessante energie contract aanbiedingen en hun energie tarieven met elkaar heeft vergeleken is het ook belangrijk om naar de verschillende voorwaarden van de energie leveranciers te kijken. Let hierbij op de verlengingsvoorwaarden, klacht afhandeling, klanten service et cetera van de betreffende energie leveranciers.

Bekijk onze energie contracten en tarieven

Als u persoonlijk advies zoekt over de contract termijn voor uw energie contract, of uw jaarlijkse energie verbruik, neem dan contact met de Vastelastenbond op.

Energie offerte opvragen

Voor een vergelijk van energie leveranciers ten opzichte van onze huidige aanbiedingen maakt u hier een offerte. De berekeningsmodule geeft in een oogopslag inzicht in de prijs per kWh en m³. Daarnaast worden de kosten voor vastrecht, leveringskosten, regiotoeslagen, energie belasting, heffingskosten en netwerkkosten duidelijk in de voorbeeld berekening gepresenteerd. De besparing ten opzichte van de standaard tarieven van andere energieleveranciers staat onderaan de berekening weergegeven. Als u wilt ingaan op de aanbieding klikt u onder de berekening op aanmelden om uw aanvraag voor energie te plaatsen bij de Vastelastenbond.

Vergelijk energie leveranciers a.d.h.v. klanten ervaringen

Wilt u weten of de energie leveranciers die het goedkoopste energie aanbod doen ook goed omgaan met hun klanten? Bekijk dan op internet of de energie leverancier veel klachten van consumenten binnen krijgt. Bekijk ook hoe deze energie leverancier de klachten van energie consumenten oppakt en afhandelt. U kunt hiervoor het beste via Google zoeken op “Klachten + Naam Energieleverancier” om te zien hoe de consument praat over de verschillende energie leveranciers.

Als u benieuwd bent naar klanten ervaringen van energie consumenten die reeds overstapten van energie leverancier via de Vastelastenbond, bekijk dan onze klant beoordelingen en laat u overtuigen door tienduizenden tevreden leden!