Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Vergelijk stroom producten leveranciers

Vereniging de Vastelastenbond onderhandelt voor lage stroom tarieven, maar daarnaast eerlijke en heldere voorwaarden die in het voordeel van onze leden werken. U bent als lid van de Vastelastenbond dus verzekerd van de laagste stroom tarieven van Nederland in combinatie met eerlijke voorwaarden voor alle stroom producten.

De stroomtarieven zijn sinds 2008/2009 door de aanhoudende economische crisis flink gedaald. De tariefsaanpassing van de stroomtarieven door energieleveranciers op 1 januari 2012 heeft er voor gezorgd dat de stroomtarieven inmiddels al weer wat omhoog zijn gegaan. Of de stroom tarieven zullen stijgen of dalen is geen eenduidig antwoord. Hier kunt u alle stroomtarieven vergelijken van alle energieleveranciers waarmee u flink kan besparen. Met een gemiddeld energieverbruik kan een huishouden al snel 700 euro per jaar besparen op de stroom kosten. Vergelijk stroomtarieven en bespaar!

Stroomtarieven vergelijken, belangrijk om te weten

Alle stroomtarieven in de vergelijking zijn van energieleveranciers die onder toezicht staan van de Nma Energiekamer.

Wij krijgen speciale korting van leveranciers op de stroomtarieven. Het kan dus zo zijn dat de stroomtarieven op onze website lager zijn dan op de leveranciers website.

Bij het vergelijken van stroomtarieven en overstappen, zal u stroom nooit tijdelijk worden afgesloten wanneer u besluit om over te stappen naar een andere leverancier.

De gemiddelde besparing bij het vergelijken van stroomtarieven en overstappen is zo een 700 euro per jaar!

Het overzicht van het Vastelastenbond aanbod aan stroom producten vindt u hier op deze pagina. De Vastelastenbond werkt uitsluitend samen met partners die de administratie, communicatie en voorwaarden op orde hebben. Continu markt onderzoek biedt ons inzicht in de werkwijze van alle energie leveranciers in Nederland en bepaalt met welke partijen en energie leveranciers de onderhandelingen voor stroom worden aangegaan.

Als er onverhoopt onduidelijkheden of problemen optreden dan is de Vastelastenbond uw eerste aanspreekpunt. Wij nemen namens u contact op met uw leverancier. Elk van onze samenwerkingspartners heeft bekwame accountmanagers die de Vastelastenbond ondersteunen en waarmee korte lijntjes worden onderhouden. Deze constructie werkt: wij bieden u een 100% oplossings garantie bij elke vraag of probleem.