Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over de service bij energie leverancier Green Choice. Of het nu gaat om de klantenservice of aanvullende service die Green Choice haar energie klanten biedt.

De service van energieleverancier Green Choice is bovengemiddeld goed. Zo is de klantenservice bereikbaar tegen het lokale tarief en zijn de medewerkers goed geïnformeerd en communicatief zeer vaardig.

Als lid van de Vastelastenbond zult u met de service van energie leverancier Green Choice echter niet veel te maken hebben. Contact met de leverancier is in de meeste gevallen niet nodig: de Vastelastenbond noteert uw vragen, opmerkingen of onverhoopte probleem en gaat namens u een antwoord en/of oplossing regelen bij energieleverancier Green Choice.

Als u benieuwd bent naar onze collectieve deals met energie leverancier Greenchoice, kijk dan naar ons beste energie aanbod 2012/2013

De Vastelastenbond treedt dus op als zogenaamde tussenpersoon tussen u en Green Choice. Wanneer u lid wordt van de Vastelastenbond en via ons klant wordt bij Green Choice dan fungeren wij als uw klantenservice. Als u meer informatie wilt over collectieve korting op elektriciteit en gas van Greenchoice, neem contact met ons op.

U geniet kortom van zeer goedkope 100% groene energie met de uitgebreide service van de Vastelastenbond om op terug te vallen bij eventuele onduidelijkheden.

Greenchoice is een relatief jonge speler op de energie markt. Binnen enkele jaren heeft Greenchoice zich gevestigd als een van de meer milieubewuste energie leveranciers van Nederland. Hieronder vindt u wat uitgebreidere informatie over Greenchoice.

Visie Greenchoice

Volgens Greenchoice worden consumenten “steeds bewuster van hun energieverbruik. Decentrale productie en consumenten gaan een grote rol spelen met een veelheid aan initiatieven. Leveranciers met grote conventionele opwekking hebben moeite om hier mee om te gaan.”

Missie Greenchoice

Met de bovenstaande visie in het hoofd, formuleerde Greenchoice de volgende missie: “Greenchoice is de meest praktische en flexibele partner voor initiatiefnemers van duurzame decentrale projecten. Greenchoice zorgt er in samenwerking voor dat deze projecten gerealiseerd kunnen worden. Greenchoice verleent de consument een duurzaam handelingsperspectief. Klanten van Greenchoice verbruiken structureel minder energie dan andere consumenten in Nederland. Onze wens is dat alle klanten evenveel energie opwekken als gebruiken.

Transparantie

Bij Greenchoice staan een aantal zaken hoog in het vaandel. U kunt hierbij denken aan integriteit, openheid en duidelijkheid richting klanten en relaties. Binnen Greenchoice delen medewerkers kennis en ervaring op professioneel niveau, zodat iedereen binnen het bedrijf up-to-date blijft en constant bijleert over alles wat met energie te maken heeft.

Betrouwbaarheid

Greenchoice eist van haar medewerkers dat ze helder zijn in hun communicatie. Daarnaast wordt verwacht dat ze eerlijk advies geven en zich houden aan gemaakte afspraken. Greenchoice streeft naar langdurige relaties met relaties en partners, waarbinnen alle (on)mogelijkheden bespreekbaar zijn. Door constant te streven naar eerlijkheid en oprechtheid en te handelen met respect neemt Greenchoice de maatschappelijke rol zeer series en werkt men hard aan het bewustzijn dat energie besparing deel moet zijn van het dagelijkse leven van consumenten en bedrijven.

Kwaliteit

De medewerkers van energie leverancier Greenchoice zijn er altijd op gericht om u het beste advies te geven, en nemen hiervoor de tijd. De medewerkers hebben een gedegen achtergrond en worden continu bijgeschoold door middel van trainingen en opleidingen.

De Toekomst

Het doorbreken van bekende gewoontes, belangen, tradities, conventies en structuren – omdat die 'er nu eenmaal zijn' – heeft Greenchoice hoog in het vaandel staan. De medewerkers die worden aangenomen zijn kritisch en denken vernieuwend. Zo kan deze energie leverancier dogma's vermijden, heilige huisjes afbreken en taboes doorbreken. Met een gezonde vernieuwingszin en lef wordt de energie markt door Greenchoice leuker en beter.

Overtuigd?