Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Hier vindt u een overzicht van de tarieven voor (groene) stroom en gas van energie leverancier Green Choice. Deze tarieven zijn special onderhandeld door Vastelastenbond voor haar leden.

Collectief lager

De tarieven voor groene stroom en groen gas bij leverancier Green Choice zijn via de Vastelastenbond altijd lager dan bij deze energie leverancier zelf. Mede door onze tienduizenden leden hebben wij een sterke onderhandelingspositie en kunnen wij in samenwerking met onder andere Greenchoice de laagste energie tarieven voor alle consumenten, MKB en groot zakelijke energie verbruikers in Nederland realiseren.

Actuele energie tarieven Greenchoice

Voor een actueel overzicht van onze best huidige aanbieding met energie leverancier Green Choice klikt De Vastelastenbond realiseert collectieve korting op de tarieven van energie leverancier Green Choice. Als u uw keuze al heeft gemaakt en gaat voor een Greenchoice 1- jaar vast of 3-jaars energie contract met vaste tarieven klikt u hier.

Groene energie

De elektriciteit die Greenchoice levert is 100% groen. Daarvan wordt meer dan de helft bovendien in Nederland op duurzame wijze opgewekt. De groene stroom van energie leverancier Green Choice is afkomstig van energie opwekking via wind, zon en water kracht.

Wind energie

Wind energie is schone energie. Vandaar dat Greenchoice elektriciteit afneemt van meer dan 80 Nederlandse windmolens, die wind omzetten in stroom. Samen met waterkracht en zonne-energie is dit de schoonste manier om energie op te wekken die bestaat. De krachtigste Greenchoice windmolens leveren per stuk voldoende elektriciteit voor plus minus 2000 huishoudens.

Als u kiest voor wind energie, helpt u bovendien met het terugdringen van milieubelastende energieopwekking zoals kolencentrales en kernenergie.

Zonne energie

Zonne energie is stroom wordt opgewekt door zonne panelen die zonnestralen omzetten in groene elektriciteit. Door de grote afname van zonne energie is Greenchoice inmiddels uitgegroeid tot de vierde grootste afnemer van dit soort groene elektriciteit in Nederland.

Waterkracht

Door stromend en vallend water langs turbines te laten gaan ontstaat waterkracht energie. Doordat de energie turbine met een as is gekoppeld aan een energie generator wordt duurzame energie gewonnen. Greenchoice heeft in Nederland contracten bij drie water kracht centrales die milieu vriendelijke stroom opwekken, waarvan twee in Noord Brabant en een in Noord Holland.

Groen gas?

100% duurzaam gas bestaat niet. Vandaar dat Greenchoice de uitstoot van CO² die word veroorzaakt bij de opwekking van gas compenseert. Dit doen ze onder meer door beplanting en bescherming van (oer)bossen in het Amazonegebied.

Het Greenchoice Bosspaarplan

Greenchoice wil met het Bosspaarplan het herstel en de langdurige bescherming van het regenwoud mee helpen realiseren. Bescherming van bossen bereikt men het best door stukken van bedreigde bossen op te kopen. Zodoende heeft Greenchoice bijvoorbeeld eind 2004 een stuk van 150 hectare bos in het Amazonegebied aangekocht. Inmiddels bezit Greenchoice samen met haar klanten een spectaculaire 60.000 hectare tropisch bos – de longen van onze aarde.

Het bos wordt beschermd en uitgebreid in samenwerking met de lokale bewoners. Zo wordt er voor de herbeplanting van jonge oerwoudbomen samenwerking aangegaan met locals en is er inmiddels ruim 60.000 hectare oerbos terug gewonnen.

Collectieve korting op milieu bewuste energie

De Vastelastenbond helpt u graag mee te kiezen voor de groenste energie leverancier van Nederland. Als u wilt weten hoeveel u per maand en jaarlijks kwijt zou zijn voor energie van Greenchoice via de Vastelastenbond op uw adres laat u een berekening kosten Green Choice maken op onze website, waarna wij uw aanvraag voor groene stroom en gas graag tegemoet zien en vervolgens uw overstap van begin tot eind faciliteren.

Bent u geïnteresseerd in groene energie met collectieve korting, maar heeft u nog vragen voordat u eventueel overstapt van energie leverancier? U bent van harte uitgenodigd om te bellen met onze leden hulp lijn op nummer 040-7200200. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen de meeste energie vragen voor u beantwoorden zodat u weloverwogen een keuze kunt maken voor de groenste energie leverancier van Nederland via het beste collectief van Nederland.