Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Qurrent

Algemene voorwaarden Qurrent kunt u op deze pagina terugvinden. Onderstaand bieden wij u de mogelijkheid om de algemene voorwaarden van Qurrent in te zien. Qurrent biedt op haar website een pagina aan waar u als consument alle van toepassing zijnde algemene en product specifieke voorwaarden kunt downloaden. U vindt deze overzichtspagina met alle voorwaarden van Qurrent hier.

Algemene voorwaarden Qurrent

De algemene voorwaarden van energieleverancier Qurrent zijn belangrijke documenten. Deze documenten geven inzicht omtrent de rechten en plichten van Qurrent wanneer er een energieovereenkomst is. Zowel voor bestaande klanten als toekomstige klanten van deze aanbieder zijn dit belangrijke documenten.

Een overzicht van de algemene voorwaarden van energieleverancier Qurrent:

Kwaliteitscriteria

Ter aanvulling op de algemene voorwaarden zijn er door Qurrent een aantal kwaliteitscriteria opgesteld. Hierin kunt u terugvinden wat u van Qurrent kan verwachten.

Controleer ook de contract- en actievoorwaarden

Er worden u waarschijnlijk veel energiecontracten aangeboden. Op internet, via telefonische en deur-aan-deurverkoop en op televisie barst het van de actieaanbiedingen voor energie. Het is daarnaast erg moeilijk om contracten onderling te vergelijken. Doordat er met kortingen, 'gratis cadeaus' en lokkertjes wordt gestrooid door energieleveranciers is de markt er niet doorzichtiger op geworden. Controleer daarom de actievoorwaarden die gelden voor het aangeboden Qurrent contract uitvoerig, voordat u eventueel akkoord gaat. Als u vragen heeft over de voorwaarden van een aanbieding van Qurrent, neem dan contact op met de Vastelastenbond voor een vrijblijvend adviesgesprek.