Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Energieleverancier Qurrent | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Qurrent, u vindt alle belangrijke informatie via hét inkoopcollectief van Nederland, De Vastelastenbond! Via deze pagina bieden wij u inzicht in de belangrijkste contact gegevens van Qurrent, bieden we hulp bij de uitleg energierekening en leiden we u naar alle antwoorden op uw vragen over Qurrent.

Geschiedenis Qurrent

In 2011 is Qurrent opgericht als initiatief van Stichting DOEN, Natuur- en Milieufederaties en het Klimaatbureau. De daadwerkelijke levering van energie aan consumenten vond voor het eerst plaats in 2014. Het idee voor Qurrent werd echter al geboren in 2006, als winnende inzending van een innovatiewedstrijd. Het idee kwam neer op een energiebedrijf dat je aanmoedigt net zo veel energie op te wekken als je verbruikt.

Qurrent is dus een groene leverancier, en kwam voordat het stroom en gas ging leveren onder meer met energiebesparende producten zoals de Qbox energiemonitor. Klanten van Qurrent krijgen onder meer isolatieadvies en kunnen deelnemen in groene energieprojecten.

Verhuizen en overstappen

Klanten van Qurrent die gaan verhuizen kunnen deze verhuizing via de website van Qurrent of de telefonische klantenservice doorgeven.

Uw aanstaande verhuizing is echter een goede gelegenheid om uw energietarieven onder de loep te nemen. Energieleveranciers staan in de rij om uw energie te gaan leveren, en bieden u daarvoor graag extra kortingen aan. Wilt u meer weten over deze actiecontracten? Bekijk dan de Vastelastenbond Switch  Service.

Overstappen Qurrent

Als u een onbepaalde tijd energiecontract bij Qurrent heeft lopen dan bent u vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier of energiecontract met vaste tarieven en looptijd.

Als u binnen de looptijd van een vaste prijs energiecontract bij Qurrent zit, dan verschilt het per contract wanneer een eventuele overstap u voordeel oplevert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies als u momenteel een vaste prijs energiecontract bij Qurrent heeft lopen.

Vereniging de Vastelastenbond biedt overstappers hulp met de energievergelijker. Hiermee ziet u in één overzicht wat voor u de voordeligste collectieve energiecontracten zijn en stapt u bovendien eenvoudig over.

Vergelijk tarieven

Vergelijk uw tarieven van energieleverancier Qurrent met de tarieven van Vereniging de Vastelastenbond hier

Contactgegevens

Een overzicht van de belangrijkste contact gegevens van energiebedrijf Qurrent:

  • Klantenservice: 088 777 1200 (maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 19.00 uur, vrijdag 08.30 en 17.00 en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur)
  • Post- en bezoekadres: Willem Fenengastraat 17, 1096 BL Amsterdam
  • Algemeen Telefoonnummer: 088 777 1234
  • E-mail: vraag@qurrent.nl

Bekijk eventueel ook de overige contact gegevens Qurrent.

Uitleg energierekening

De jaarlijkse energierekening die Qurrent toestuurt na +/- twaalf maanden energielevering, kan tot vragen en onduidelijkheden leiden. In dat geval raadt Vereniging de Vastelastenbond u aan ten éérste contact op te nemen met Qurrent via bovenstaande contactgegevens.

Heeft u een energie rekening ontvangen van Qurrent waar u vragen over heeft die niet naar tevredenheid door Qurrent worden behandeld? Neem dan contact op met de Vastelastenbond voor een heldere uitleg en eventuele tips en adviezen om uw energierekening te laten herzien door de leverancier, Qurrent.

Vragen?

Wilt u meer weten over Qurrent, of heeft u vragen met betrekking tot deze aanbieder van aardgas en elektriciteit? Vereniging de Vastelastenbond helpt u graag als;

…maar ook voor overige vragen en opmerkingen over Qurrent kunt u bij ons terecht. Wij horen graag van u!