Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Energieleverancier Qwint | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Qwint. Via deze pagina biedt Vereniging de Vastelastenbond u inzicht in belangrijke algemene informatie omtrent energieleverancier Qwint. Ook helpen wij u aan een uitleg over de energie rekening of jaarrekening voor stroom en gas die u van Qwint heeft ontvangen.

Daarnaast kunt u de ervaringen van consumenten met energieleverancier Qwint via deze pagina raadplegen, zodat u dit bedrijf beter kunt leren kennen.

Werkwijze 

Qwint levert energie aan particuliere en zakelijke afnemers en is gevestigd te Hengelo. Qwint hecht waarde aan persoonlijk contact via directe verbindingen zonder uitgebreide menu’s en doorverbindingen. Dat men bij deze energieleverancier kiest voor consumentengemak blijkt onder meer uit het feit dat deze leverancier tegen lokaal tarief bereikbaar is.

Qwint energietarieven vergelijken

Bent u benieuwd of Qwint voordeligere energietarieven biedt dan uw huidige leverancier? Vergelijk dan eenvoudig de energietarieven met uw huidige energietarieven  via Vereniging de Vastelastenbond. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende vergelijking!

Overstappen Qwint

Heeft u in het verleden een energiecontract afgesloten bij Qwint? Als de vaste looptijd van dit contract is verstreken, dan kunt u overstappen op lagere energietarieven!

Het is namelijk zo dat u na afloop van uw vaste contractperiode wordt  ‘omgezet’ naar de variabele energietarieven van Qwint. Waarom deze variabele tarieven voor stroom en gas niet interessant voor u zijn leest u hier.

Bekijk en vergelijk daarom uw Qwint energietarieven met de tarieven die inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond aanbiedt. Begin met vergelijken en stap vervolgens vertrouwd en eenvoudig over op collectief voordelige energie!

Verhuizen en overstappen

Gaat u verhuizen? Bent u bestaande klant bij Qwint of een andere energieleverancier? Dan is uw verhuizing een mooi moment om te bekijken of het niet voordeliger is om een overstap naar een andere leverancier te doen via Vereniging de Vastelastenbond.

Wanneer u nog in uw vaste contractperiode zit bij Qwint en overweegt over te stappen, let dan goed op uw eventuele restboete bij tussentijdse opzegging van uw energiecontract. Twijfelt u? Neem gerust contact op met Vereniging de Vastelastenbond voor een vrijblijvend advies via telefoonnummer 040-7200200 of ons contactformulier.

Uitleg energierekening 

Energie rekeningen kunnen moeilijk te begrijpen zijn, en daarom is het begrijpelijk als u vragen heeft over de jaarrekening voor stroom en/of gas van Qwint Energie.

Mocht het zo zijn dat u vragen heeft over de Qwint Energierekening, volg dan onderstaande stappen:

  1. Formuleer uw klacht schriftelijk (óók als u telefonisch contact wilt opnemen)

  2. Neem contact op met energieleverancier Qwint

  3. Onverhoopt niet tevreden over de geboden oplossingen/antwoorden?

  4. Neem contact op met de Vastelastenbond

Klachten en ervaringen

Via internet kunnen consumenten hun meningen en ervaringen met betrekking tot bedrijven gemakkelijk delen, zodat u daarmee een beeld en mening kunt vormen over deze (energie)bedrijven.

Raadpleeg daarom via Vereniging de Vastelastenbond alle klachten en ervaringen Qwint

Meer informatie 

Wilt u meer weten over Qwint Energie? Volg daarvoor onderstaande links naar alle beschikbare aanvullende informatie over deze aanbieder van stroom en gas.

Meer weten? Neem contact op met de Vastelastenbond