Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Canal Digitaal Opzegformulier nodig? Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond vindt u op deze pagina een Opzegformulier Canal Digitaal. U kunt dit opzeg formulier aanvullen met uw Canal Digitaal klantgegevens en per post versturen naar Canal Digitaal.

Opzeggen Canal Digitaal kan echter ook sneller én gemakkelijker! Via Vereniging de Vastelastenbond kunt u namelijk kiezen voor de overstap service. Hierbij wordt uw contract met Canal Digitaal opgezegd door een nieuwe provider die u kiest via de Vastelastenbond, zodat u zelf niets hoeft te doen.

Canal Digitaal Opzegformulier

Opzeggen Canal Digitaal kunt u doen met onderstaand ‘Opzegformulier Canal Digitaal. U kopieert daarvoor het opzegformulier in uw tekstverwerker, vult het aan met uw persoonlijke gegevens en verstuurd deze naar Canal Digitaal. Let op: als u uw contract met Canal Digitaal liever op laat zeggen door een Vastelastenbond partner, zodat u zelf niet hoeft op te zeggen, dan volgt u de stappen onderaan deze pagina.

Betreft: opzegging Contract Canal Digitaal


Canal Digitaal
Afdeling Klantenservice
Postbus 444
1200 JJ Hilversum

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<uw handtekening!>
<uw klantnummer>

Canal digitaal opzegservice

De gemakkelijkste manier van opzeggen Canal Digitaal is de opzeg service van Vereniging de Vastelastenbond, waarbij u eerst een nieuw internet/tv/bellen contract kiest en Canal Digitaal via de Vastelastenbond laat opzeggen door uw nieuwe provider. Klik hier voor opzeg service Canal Digitaal