• Basis informatie
 • Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Terug
 • Concepts ICT opzegformulier eenvoudigweg invullen, uitprinten en verzenden. Allemaal via hét inkoopcollectief en belangenbehartiger sinds 2004, Vereniging de Vastelastenbond!

  Via deze pagina helpen we u met opzeggen Concepts ICT. De eenvoudigste en snelste manier van opzeggen Concepts ICT is dit te laten doen via Vereniging de Vastelastenbond.

  Een andere optie is het schriftelijk opzeggen van opzeggen van uw internet en/of televisie en telefonie contract bij provider Concepts ICT. Wij helpen u onderaan deze pagina met een formulier ‘opzeggen Concepts ICT’ dat u aan kunt vullen met uw eigen gegevens en vervolgens per post verstuurd naar Concepts ICT

  Concepts ICT opzeggen

  Wilt u uw overeenkomst voor internet en/of digitale tv en bellen bij provider Concepts ICT opzeggen op de meest gemakkelijke manier? Kies dan voor een overstap naar een nieuw internetcontract bij een andere provider via belangenbehartiger de Vastelastenbond! Een overstap werkt als volgt:

  1. U bekijkt en vergelijkt de beschikbare internet en/of bellen en tv contracten

  2. U kiest het contract dat het beste aansluit bij uw wensen

  3. U vult uw gegevens in en kiest voor de optie ‘huidige provider op laten zeggen door nieuwe provider’

  4. klikt op ‘Contract Afsluiten’

  5. De nieuwe provider en de Vastelastenbond bevestigen uw contract per e-mail

  6. U ontvangt van uw nieuwe provider alle berichten omtrent opzeggen Concepts ICT

  Formulier Opzeggen Concepts ICT

  Als u uw contract voor internet en/of digitale tv & bellen bij voorkeur schriftelijk opzegt, vult u onderstaand opzegformulier aan met uw persoonlijke gegevens:

  Betreft: opzegging contract Concepts ICT


  Concepts ICT
  Afdeling Klantenservice
  Postbus 4705
  4803ES Breda

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  <uw handtekening!>
  <uw klantnummer>