Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Digitenne contact gegevens nodig? Inkoopcollectief & belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond helpt u via deze pagina aan een handig overzicht.

Mocht uw contact met Digitenne niet soepel verlopen, dan kunt u via deze pagina ook contact opnemen met de ervaren en vriendelijke adviseurs van de Vastelastenbond, die u graag bijstaan met vrijblijvend professioneel advies.

Contact gegevens Digitenne

Als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw Digitenne factuur, het Digitenne zender pakket of een Digitenne storing, dan kunt u met onderstaande gegevens contact opnemen met digitale televisie provider Digitenne:

Overige Contact gegevens Digitenne

De overige contactgegevens van Digitenne gebruikt u om op andere manieren in contact te komen met digitale televisie provider Digitenne. Een overzicht van de overige contact gegevens Digitenne:

  • Adres Digitenne: Maanplein 55, 2516 CK Den Haag

  • KvK nummer Digitenne: 27124701

  • BTW nummer Digitenne: NL009292056B01

  • Post adres Digitenne: Postbus 2547, 3500GM Utrecht

Contact problemen Digitenne?

Als u problemen ondervindt tijdens of na uw contact met digitale televisie provider Digitenne, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met onze ervaren adviseurs.

Doordat wij als inkoopcollectief en belangenbehartiger reeds sinds 2004 dagelijks werken met verschillende digitale televisie bedrijven en hun klantenservices, weten wij op welke manier u uw problemen met of vragen over digitale tv aanbieder Digitenne opgelost en beantwoord horen te worden.

Meer info over Digitenne

Klik op onderstaande links voor meer informatie over digitale televisie provider Digitenne van KPN: