Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Digitenne ervaringen en klachten gevonden en gedeeld via de Vastelastenbond, hét inkoopcollectief van Nederland sinds 2004.

Via dit deel van onze website vindt u de online klachten en ervaringen die (ex) klanten van digitale tv aanbieder Digitenne met elkaar delen. Het is zeer belangrijk om dit soort ervaringen en klachten door te nemen als u eventueel overweegt klant te worden van Digitenne.

Heeft u zelf klachten of ervaringen met Digitenne die u wilt delen met een van onze adviseurs? In dat geval vernemen wij graag van u. U vindt de informatie voor delen van klachten en ervaringen Digitenne verderop op deze pagina.

Deel klachten en ervaringen Digitenne

Alle positieve én negatieve ervaringen met betrekking tot digitale televisie aanbieders zoals Digitenne zijn welkom bij Vereniging de Vastelastenbond. U kunt dus contact met onze adviseurs opnemen om al uw eventuele klachten en ervaringen met Digitenne te delen.

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met Digitenne. Ook uw positieve ervaringen helpen ons bij het continu screenen van de aanbieders van internet, tv en bellen in Nederland.

Klachten en ervaringen Digitenne bekijken

Bekijk de klachten en ervaringen van (ex) klanten van Digitenne en u weet waar u aan toe bent als u een digitale tv contract afsluit bij deze provider. De Vastelastenbond biedt u inzicht in deze klachten en ervaringen via onderstaande link:

Meer informatie over Digitenne

Wilt u meer informatie over digitale televisie provider Digitenne van KPN? De Vastelastenbond helpt u graag verder! Klik maar eens op onderstaande links: