Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

KPN installeren is gemakkelijker dan u waarschijnlijk denkt. Met de informatie die wij op deze pagina voor u verzamelden, is KPN installeren in slechts enkele stappen voldaan. Uiteraard kunt u voor alle vragen over KPN installeren contact opnemen met deze provider of Vereniging de Vastelastenbond. U vindt via deze pagina daarom ook de contactgegevens van KPN.

KPN Televisie installeren

Heeft u een digitale televisie pakket van KPN besteld, en wilt u dit KPN pakket installeren? Raadpleeg ten eerste de informatie die bij uw Digitale TV pakket van KPN is bijgevoegd. Met deze informatie zou installeren KPN Televisie in principe gemakkelijk moeten gaan.

Mocht het installeren van KPN Televisie niet lukken. Raadpleeg dan de online hulp installeren KPN Televisie. Hier vindt u alle informatie omtrent KPN Televisie installeren.

Als dit ook niet tot het gewenste resultaat leidt, neem dan contact op met KPN voor telefonische hulp of het bestellen van een KPN installatie monteur.

KPN Internet installeren

Als u een KPN Internet pakket heeft ontvangen van deze provider en u wilt dit internet pakket installeren, volg dan onderstaande stappen:

KPN Telefonie installeren

Voor het installeren van vaste telefonie van KPN volgt u uiteraard eerst de stappen op het door KPN geleverde telefonie pakket. Via informatiefyers wordt installeren KPN Telefonie stapsgewijs aan u uitgelegd.

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen met de informatieflyer, volg dan onderstaande stappen:

  1. Raadpleeg de KPN Website

  2. Geen succes? Neem contact op met KPN