Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Lijbrandt | infortmatie, vergelijken en overstappen

Benieuwd naar de maximale snelheid van Lijbrandt op uw adres? Doe de check op de vastelastenbond.nl website om te zien hoeveel mb internet Lijbrandt kan leveren bij u thuis.

Op deze pagina bieden wij u inzicht in alle belangrijke informatie over glasvezelprovider Lijbrandt. Een korte geschiedenis inclusief verschillende overnames, de actuele Lijbrandt aanbiedingen en een vergelijking van de kosten; u vindt het allemaal op deze overzichtspagina.

Geschiedenis Lijbrandt

Lijbrandt is een relatief jonge provider, die haar diensten (internet, televisie en bellen) levert via glasvezelnetwerken.

Tijdens haar korte bestaan is het bedrijf éérst overgenomen door KPN in 2012. Vervolgens werd al vrij snel bekend dat Lijbrandt klanten per eind 2014 / begin 2015 zullen worden overgezet naar Telfort, een van origine breedbandprovider die Lijbrandt overnam om een positie binnen de glasvezelmarkt te verwerven.

Over Lijbrandt

Glasvezelprovider Lijbrandt is aanbieder van internet, interactieve televisie, radio en telefonie tegen lage prijzen via een razendsnelle glasvezelverbinding. Het bedrijf uit Hillegom biedt vooral dekking in de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland met een internet snelheid van 25, 50 en zelfs 100 Mb per seconde.

Veel plaatsen in Nederland kunnen nu al kiezen voor één van de pakketten, en er volgen er steeds méér. De beste kwaliteit en het grootste gemak: Lijbrandt, glasvezel, klaar!

Bekijk Lijbrandt aanbiedingen

Telfort heeft Lijbrandt overgenomen. Als u wilt weten welke aanbiedingen voor glasvezel Lijbrandt/Telfort in uw regio aanbiedt voert u uw gegevens in op de Internet Postcodechecker.

Ziet u een aanbieding van Lijbrandt/Telfort die u bevalt? Stap dan vertrouwd en simpel over via Vereniging de Vastelastenbond. Als u twijfelt over de beste aanbieding voor uw persoonlijke wensen en budget, bel ons dan op telefoonnummer 040 – 7 200 200 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vergelijk kosten Lijbrandt

Als u klant bent bij Lijbrandt, dan weet u wat u maandelijks betaalt en wat u verwacht van een internet en/of televisiecontract. Met deze kennis op zak, is het eenvoudig te vergelijken of u wel het onderste uit de kan haalt.

Een overstap van internetprovider is tegenwoordig in vérreweg de meeste gevallen een erg gemakkelijk en overzichtelijk proces. Daarnaast staan providers te trappelen om u te verwelkomen als klant en bieden daarom vaak flinke kortingen en extra’s om u over de streep te trekken. Het kan dus nooit kwaad om te kijken wat er zoal wordt aangeboden!

Overstappen van en naar Lijbrandt

Als u vragen heeft over overstappen van óf naar glasvezel van Lijbrandt/Telfort, neem dan vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond. Onze adviseurs helpen u graag verder en rusten niet tot u 100% bent geïnformeerd!

Overstappen internet Lijbrandt

Als u kiest voor het aanbod van Lijbrandt via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

Lijbrandt is dé aanbieder van internet, televisie, radio en telefonie via een razendsnelle
glasvezelverbinding.  Zo verbinden we dorp voor dorp en stad voor stad mensen met elkaar. Met de wereld om ú heen. Verbonden met alles en iedereen, met de snelheid van het licht, via glasvezel!

Bij Lijbrandt kunt u kiezen voor een PVR (Personal Video Recorder); een digitale (HD)TV box met harde schijf voor het opnemen van programma's, films en series. De standaard televisiezenders kunnen verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld het Pluspakket of een pakket met Eredivisie Live, HDTV, Star TV, Universe TV of Arabische TV. Naast digitale televisie is er ook nog altijd analoge televisie en radio beschikbaar.

Dekking Lijbrandt glasvezel netwerk

Glasvezel biedt nieuwe mogelijkheden voor nu én in de toekomst. En dat is nodig, want de hoeveelheid data die we elkaar sturen en die we ontvangen groeit explosief. Met wel 60% per jaar! Daarom wordt het hoog tijd voor een nieuw netwerk. Een netwerk waarmee de mogelijkheden voor internet, televisie en telefonie ongekend zijn en de voordelen eindeloos. En dat is glasvezel!

Lijbrandt biedt onder meer al glasvezel in regio’s in Noord Holland en Zuid Holland. Voor meer informatie over de glasvezel dekking in uw woonplaats kunt u ook terecht op de website van Lijbrandt.