Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Plinq | informatie, vergelijken en overstappen

Basis informatie over Plinq vindt u via deze pagina. Inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond biedt u graag inzicht in de kosten, installatie en mogelijkheden van internet, digitaal bellen en interactieve tv via provider Plinq.

Over Plinq

Plinq is al ruim 10 jaar actief in de Nederlandse glasvezelmarkt. Het bedrijf is gevestigd in Overijssel en houdt kantoor aan de Wilhelminastraat 56 te Dalfsen.

Bekijk Plinq contracten

Plinq biedt haar klanten verschillende combinaties van internet, televisie, bellen en radio via glasvezelnetwerken aan. Iedereen die een actieve glasvezel in de woning heeft kan klant worden bij deze provider. Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u  Plinq contracten bekijken en vergelijken én natuurlijk overstappen naar het gewenste contract. Bekijk hier of Plinq in uw woongebied (actie)contracten aanbiedt.

Vergelijk kosten Plinq

Bent u op dit moment klant van Plinq, maar wilt u weten of u het wellicht goedkoper en/of anders kan? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 040 – 7200 200, of vergelijk uw kosten zelfstandig.

Overstappen van en naar Plinq

Bekijk, vergelijk en kies het contract  van Plinq via Vereniging de Vastelastenbond. Stap vervolgens eenvoudig en veilig over van of naar Plinq.  U kunt hier overstappen.

Overstappen en internetcontracten vergelijken kan vragen voor consumenten opleveren, waarbij wij u heel graag helpen. Onze expertise en marktkennis, gecombineerd met onafhankelijkheid zijn onze wapenfeiten. Neem dus contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. We zijn te bereiken op telefoonnummer 040 – 7200200 (lokaal tarief).

Installatie Plinq

De installatie van een Plinq pakket voor internet en/of TV en bellen zal voor de meeste consumenten in eerste instantie geen problemen opleveren, aangezien de instructies die worden meegeleverd helder zijn.

Mocht u er alsnog niet uitkomen met de informatie op de Plinq Installatiepagina, neem dan contact op met Plinq en/of Vereniging de Vastelastenbond.

Mogelijkheden Plinq

Benieuwd naar de mogelijkheden van Plinq diensten op uw adres? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder. Als u zelfstandig wilt kijken en vergelijken dan voert u uw postcode in op onze postcodechecker.

Liever een persoonlijk advies omtrent de Plinq mogelijkheden? Neem contact op met de Vastelastenbond.