Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Plinq glasvezel ervaringen en klachten

Plinq ervaringen en klachten raadpleegt u uiteraard via de website van inkoopcollectief én belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Als u een contract voor internet en/of digitale tv en bellen bij Plinq wilt aanvragen, doet u er verstandig aan deze klachten en ervaringen goed te lezen.

Ook kunt u via onze website al uw klachten en ervaringen met betrekking tot internetprovider Plinq delen met onze adviseurs, die u graag verder helpen. U vindt onze link naar het delen van klachten en ervaringen Plinq onderaan deze pagina.

Bekijk klachten en ervaringen Plinq
Klachten en ervaringen met Plinq vindt u via onze website. Eén van de belangrijkste manieren om internet providers eerlijk te kunnen beoordelen is naar onze mening het raadplegen van de klachten en ervaringen die (ex) klanten van internetaanbieders zoals Plinq online met elkaar deelden. Klik op de link voor de klachten en ervaringen m.b.t. Plinq:

  • Raadpleeg klachten en ervaringen Plinq

Deel klachten en ervaringen Plinq
Ook uw eigen klachten en ervaringen Plinq kunt u via onze website delen. Het is voor Vereniging de Vastelastenbond een mooie manier om Plinq in de gaten te houden aan de hand van de consumenten die klachten en ervaringen (zowel positief als negatief) delen met onze adviseurs.

De adviseur met wie u uw klachten/ervaringen over glasvezelaanbieder Plinq deelt, zal u vervolgens waar nodig helpen met vrijblijvend advies en tips. Twijfel dus niet, en neem contact op over al uw klachten en ervaringen m.b.t. Plinq. Wij horen graag van u!