Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Technische informatie Scarlet pakket vind u uiteraard via hét inkoopcollectief van Nederland sinds 2004, Vereniging de Vastelastenbond!

Vind via dit deel van de website de verschillende aansluitmogelijkheden en werkingen van uw Scarlet pakket, internet, tv of digitaal bellen.

Technische informatie Stipte per pakket

Per pakket voor internet en/of digitale televisie & bellen gelden unieke technische specificaties. U volgt onderstaande stappen om de uitgebreide technische informatie over Stipte in te zien:

  1. Voer uw postcode in via de postcodechecker

  2. Selecteer Stipte als provider

  3. Bekijk welk pakket past bij uw wensen, en klik dit pakket aan

  4. U vindt na de klik alle van toepassing zijnde technische informatie, raadpleeg deze en noteer uw eventuele vragen & opmerkingen

  5. Mocht de technische informatie tot vragen leiden, neem dan contact op met de Vastelastenbond en/of Stipte

Aansluitmogelijkheden Stipte decoders & recorders

Bent u benieuwd of de decoders en/of recorders die door internet, bellen en tv provider Stipte goed werken met uw zelf aangeschafte apparatuur? Noteer dan allereerst de merken + typenummers van uw eigen apparatuur, en bekijk de aansluitmogelijkheden voor Stipte decoders en hard disk recorders.

Mocht u alsnog met vragen over de aansluitmogelijkheden van Stipte zitten, neem dan contact op met Stipte en/of Vereniging de Vastelastenbond.

Meer informatie over Stipte

Als belangenbehartiger en inkoopcollectief houdt Vereniging de Vastelastenbond een scherpe blik richting alle Nederlandse aanbieders van internet, bellen en televisie. Klik op de links hieronder voor aanvullende informatie over Stipte: