Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Benieuwd naar de maximale snelheid van T-Mobile op uw adres? Doe de postcode check op de vastelastenbond.nl website om te zien hoeveel mb internet T-Mobile kan leveren bij u thuis.

Over T-Mobile

Met bijna 5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiemerken voor consumenten en bedrijven in Europa. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. De mobiele telecommarkt is sterk in beweging. Vooral de opmars van mobiel internet de laatste jaren is indrukwekkend en op dit gebied loopt T-Mobile in Nederland voorop. Vroeger stonden de internet, tv en bellen diensten van T-Mobile ook wel bekend onder de merken Orange, Wanadoo, T-Mobile Online en Online.nl.

Overstappen internet T-Mobile

Als u kiest voor het aanbod van T-Mobile via de Vastelastenbond kiest u voor extra service. De Vastelastenbond begeleid de overstap, helpt bij vragen en biedt oplossingen via persoonlijk contact via de website, e-mail of telefoon.

XS4ALL internet, TV en bellen

In het dienstenpakket zit ADSL, VDSL, glasvezel, digitale interactieve TV (IPTV), bellen en mobiel internet. Met bijna 5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiemerken voor consumenten en bedrijven in Europa. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten.

De mobiele telecommarkt is sterk in beweging. Vooral de opmars van mobiel internet de laatste jaren is indrukwekkend en op dit gebied loopt T-Mobile in Nederland voorop.

Het steeds intensievere gebruik van mobiel internet van miljoenen klanten leidt tot een spectaculaire groei van data over het T-Mobile netwerk. Over 2011 bedroeg de toename van data over het T-Mobile netwerk 97% ten opzichte van 2010. Om deze groei te faciliteren en klanten een goede mobiele ervaring te garanderen, investeert T-Mobile continu in capaciteit en betrouwbaarheid van het netwerk. In 2011 alleen al € 170 miljoen.

T-Mobile kondigde in augustus 2012 aan ook in Nederland een nieuw mobiel netwerk te bouwen (4G). Met het nieuwe 4G-netwerk krijgen bestaande en nieuwe klanten van T-Mobile een nog betere en snellere mobiele internetervaring. In december 2012 nam T-Mobile met succes deel aan de frequentieveiling. Met maar liefst 15 nieuwe vergunningen, in verschillende frequentiebanden, heeft T-Mobile de ideale uitgangspositie om in 2013 4G mobiel internet te lanceren. Tegelijk is T-Mobile door dit veilingresultaat in staat de snelheid en kwaliteit van alle diensten zowel binnen- als buitenhuis nog verder te verbeteren.